Hagyományteremtő céllal indul idén a D-NAP(ok) gasztropiknik a Keszthely Yacht Kikötőben, melyen a Balaton neves és jellemzően regionális, helyi alapanyagokra építő éttermei és a Pannon Egyetem Burgonyakutatási Központja mindent a dödöllére tesznek fel. Ez alkalomból a házigazda, a Paletta bisztró kínálata is kapcsolódik az eseményhez. A mini-gasztrofesztiválon a vendégéttermek séfjei két-két ételt prezentálnak. Mindenki elkészíti a saját dödölléjét, valamint egy szabadon választott ételt keszthelyi nemesítésű burgonya felhasználásával.
Forrás:
kavehazmagazin.hu
Feltöltő: KavehazMagazin
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Új hozzászólás