A parlament honlapján megjelent egy törvényjavaslat, amely ingyen játszaná át a több milliárd forint értékű Grassalkovich-kastélyt a Fidesz vadászni járó milliárdos elitjének, a vadászkamarának. A törvényjavaslat azonban nem ezért érdekes, hiszen tudjuk, hogy a Fidesz lop. A kétharmados törvényjavaslat azért aggasztó, mert a jegyzői között nem csak Lázár János és Semjén Zsolt szerepelnek, hanem több szocialista politikus, többek között Hiller István, Bárándy Gergely és Hiszékeny Dezső is. A Fidesz vadászni járó milliárdos elitje tehát az MSZP segítségével jut ingyen-kastélyhoz. Hogyan illeszkedik ez abba a politikába, hogy „fizessenek a gazdagok”? És egyáltalán: hogyan illeszkedik ez bármilyen ellenzéki politikába? A Demokratikus Koalíció szerint az MSZP magyarázattal tartozik: miért segítenek a Fidesznek a kastély-mutyiban? Azt tudjuk, hogy ez miért jó a Fidesznek, hiszen ingyen kastélyhoz jutnak a kormány luxusvadászai, Lázár János és Semjén Zsolt. De miért jó ez az MSZP-nek,...

Forrás: web.dkp.hu
Feltöltő: koszpeko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
miért szerintetek csak ezek a fiuk vadásznak? Ha emlékeim nem csalnak Kádár és Aczél is nagy vadászok voltak! =))
quadrocopter
Kíváncsian várom a magyarázatot, vagy azt, hogy mennyit kaptak a támogatásért!
Cicamama55
Most hallottam a hírekből, hogy az MSZP visszaszívta a támogatását!
Béla333
Eddig is a vadászatokon dőltek el a "nagy dolgok"!:

xn--hr6-rma.hu/cikk/63778/tagad_a_medgyessykormany_allamtitkara
"Keller a tárgyaláson arról is beszélt, hogy célkitűzéseinek megvalósításakor saját politikai táborán belül is akadályokba ütközött. A Parlament folyosóján azt mondták neki: "mit akarsz, a legfőbb ügyész a miniszterelnökkel vadászik!?". Jött az üzenet a miniszterelnöktől: "nem kellene ezzel foglalkozni!""
simmering73
Nagyon egyszerű. A kollaboráló ellenzék nagyon jól el van kevés baksisért a fidessel.
telegdilaci
Sajnos ezek a mocskos hitvány politikusok,egyik sem különb a másiknál! korbáccsal kellene kiverni,mindet a Parlamentből,akik a 90-es évektől politizálnak,Nagyon lejáratódtak,Hiteltelenek,nincs egy tisztességes sem a régiek,között,Trágyadombra való mind!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.