Nem lesz tao 2, noha a kormány korábban a sportfinanszírozási rendszer átalakítását vetítette előre. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár bő egy éve azt közölte, hogy az új jogszabály célja a sportinfrastruktúra fenntarthatóságának biztosítása lesz. Magyarán a 2011-ben bevezetett tao segítségével felhúzott stadionok, csarnokok, jégpályák költséges működtetését szolgálhatta volna a támogatás. Ehhez képest némileg váratlan volt, hogy Orbánék azzal a kéréssel fordultak február végén Brüsszelhez: változatlan formában engedélyezze a látványsportágaknak hat év alatt – a 24.hu összesítése szerint – 415 milliárd forintot kiosztó rendszer továbbműködését, amelynek az Európai Bizottság eredetileg 2017. június 30-ig adott zöld utat. Az ellentmondás miatt lapunk megkereste az Emberi Erőforrások Minisztériumát, és a tárca megerősítette, hogy a jelenlegi rendszer folytatásához kérték az uniós testület hozzájárulását. Ezt nevezi a minisztérium tao 2-nek.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Brüsszel is a sarkára állhatna már és befejezhetné a pénz pumpálását ebbe a velejéig romlott, maffiaországba.
Zeta
Talán Brüsszel belátja, azért, mert az ő pénzét a magyar kormany ellopja, a miénket nem kellene hagyni
Semmit nem tartottak be a finanszírozásból
Az utánpótlás ehol sincs, erre a legjobb példa a felcsút csapata! Mind átalakult egy mánias ember álmává, úgy hogy közben emberek ezreinek rendezetlen körülmények között kell élnie, nyomorban.
Az EU , ha most sem áll ki saját érdekei, törvényei mellett, ha tovább támogatja ezt az ámokfutást, semmi jóra ne számítson korrupció mentességre. Ezzel azt , Ő engedélyezi
bakegya
AZ ORBÁN CSALÁDI MAFFIA VAGYONVIZSLATÁSÁVAL VESZŐDJÖN BRÜSSZEL.
A pokolba ezzel a FELCSUTkától TÜKRÖSPUSZTÁRA TARTÓ MILLIÁRDOS EU ADAKOZÁSSAL!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.