A jövő héten Budapesten rendezik meg a NATO egy kiemelt eseményét: a NATO Transzformációs Szemináriumot (NTS), amelyen Jens Stoltenberg, NATO-főtitkár is részt vesz.

A Honvédelmi Minisztérium (HM) pénteken az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a NATO Transzformációs Parancsnokság jövő szerdán és csütörtökön tartja szemináriumát, melynek fő témája a NATO előtt álló jelenlegi és jövőbeni biztonsági kihívások.

Budapestre jön a NATO-főtitkár

A szemináriumon a NATO főtitkára mellett részt vesz még Simicskó István honvédelmi miniszter, Benkő Tibor vezérkari főnök, Rose E. Gottemoeller, NATO-főtitkárhelyettes, Denis Mercier, a NATO Transzformációs Parancsnokság főparancsnoka és Petr Pavel, a NATO Katonai Bizottság elnöke – közölték.

A szemináriumot megelőzően, szerdán fiatal szakemberek fejtik ki véleményüket a NATO-t érintő szakmai kérdésekben a "Fiatal Szakemberek Napja" keretében – olvasható a HM közleményében.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
MI VAN...orsos hadat üzent már azoknak is???
papa.49
Karatematyi állhatsz a szőnyegszélén vigyázzba, mert most kapsz a pofádra, ez lesz a kapszavicc!!!
Eladott Ország
„Minden propagandának nemzetinek kell lennie, és szellemi színvonalát azok
legkorlátozottabbjaihoz beállítania, akikhez fordulni gondol. Szellemi szintjét annál mélyebbre
állítja, minél nagyobb kell legyen a megragadandó embertömeg. Minden nagy vezér
művészete abban áll elsősorban, hogy egy nép figyelmét ne szétszórja, hanem mindig csak
egyetlen ellenségre összpontosítsa…” (Adolf Hitler: Mein Kampf)
Hitler azonban átlépte a nyugati hatalmak tűréshatárát. Azt hitte, hogy sikerült bebizonyítania: a liberális demokráciák ideje lejárt, és tehetetlenek vele szemben, holott ellenkezőleg: 1939.
március 15-­én 2015-­ben Tusványoson világossá vált mindenki számára, hogy Németország nem a versailles-­i békerendszer hibáinak békés revíziójára Európai integrációra törekszik, hanem hódító háborúra autonóm, illiberális, autokratikus, önkényuralom bevezetésére, és Hitlernek egyetlen ígéretét sem lehet komolyan venni. Ezzel akarata ellenére mozgósította ellenfeleit Merkel, Juncker a végsőkig folytatandó harcra. Remélem a NATO szemináriumon a "két géniusz" azonosságát is megvitatják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.