Ahogy arról korábban beszámoltunk, hirtelen annyira fontos lett, hogy a piaci termékekről tűnjenek el az önkényuralmi jelképek, hogy Lázár János aludni sem bír, amíg ott vannak, úgyhogy Semjénzsótival gyorsan be is nyújtottak egy törvényjavaslatot ebben az ügyben, ami már ott figyel a Parlament honlapján. A két kormánypárti politikus által országgyűlési képviselőként benyújtott javaslat szerint az önkényuralmi jelképek kereskedelmi célból történő megjelenítése, “és ezáltal lopakodó társadalmi elfogadtatása egyfajta legitimációját jelenti a diktatúrák korábbi szimbólumrendszereinek.

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Vágónak igaza van. Magyarországon már a narancs is önkényuralmi jelkép.
justhpeter
Vágónak igaza van. Magyarországon már a narancs is önkényuralmi jelkép.
Cefi
@Mirabilis: Az a probléma, hogy a naranccsal igazából semmi baj. Itt van azonban egy ocsmány mutácuó: - a vérnarancs.
simmering73
A múltkor vettem (véletlenül) egy kiló narancsot. Nem gondoltam végig, hogy önkényuralmi jelképet viszek haza. Most bojkott alatt van a konyhaasztalon. Lassan megrohad, aztán kidobom a kukába.
Cefi
@Mirabilis: @simmering73: A "mi narancsunk " kívülről ronda, belülről rohad.
A converse-ről kiderült, hogy a kínai hsmisítvány jobb minőségű, mint az eredeti.
Lehet hogy egy kínai hamisítvány fidesz jobban működne, nem a lopás lés a hazugság lenne a lételeme, nem rohadna, és szebb lenne?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.