És a miniszterelnök fogadta őket. És ajándékot is adott nekik. És elárulta mi volt a kedvenc könyve gyerekként. A Tények tudósítását Gönczi Gábor vezette fel kellő lelkesedéssel. Majd kiderült, hogy a jó tanuló osztály egyik tagjának szülei kérték a miniszterelnöki iroda megtekintését, hiszen az el van zárva a látogatók elől. De a diákokat nem csak egy üres iroda, hanem Orbán is várta a Parlamentben. Méghozzá ajándék Toldi könyvvel, mert kisgyerekként az volt a miniszterelnök kedvence. És a gyerekeknek a miniszterelnök elárulta, hogy mindig is arra készült, hogy olyan legyen mint Toldi Miklós.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Nyílván azoknak szól akik visszasírják Kádárt, Szegény gyerekek...
bakegya
MÉGHOGY TOLDI???-Talán inkább HÁRIJÁNOS Egyik kezedben BALTA-azzal BRÜSSZELLEL VAGDALKOZOL!
A másik kezedben egy halom letelepedési kötvény amivel visszabútorozod az oroszokat jópénzért,hogy aztán kétlábbal taposhasd szét a nagyvilág minden sarkába a jobb életre vágyó MINIMÁLBÉREN TENGŐDŐ magyarokat!
Ezek a gyerekek, mint ahogy a fél világ is tudja már...
Magyarország legerősebb embere MÉSZÁROS LŐRINC!!!DDD
cs.n.
"mindig is arra készült, hogy olyan legyen mint Toldi Miklós"
De aztán a királyi szerep jobban megtetszett neki.
karma1
Mit mondjak, elerte vagyai netovabbjat: nagy paraszt lett belole, de megsem egyenlo az IGAZI, nagy Toldi Miklossal... Attol "csak" az urasag kerdezte meg, hogy "He, paraszt, melyik ut megyen Budara", de ettol a toldi-orbantol mar en is csak igy kerdeznem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.