Vagy nincs tisztában az európai intézményrendszerrel. Sok dolgot el tudunk képzelni Orbán Viktorról, azt azonban semmiképpen, hogy lassan harminc éves politikai karrier után, az Európai Néppárt egykori alelnökeként, vagy akár a magyar országgyűlés EU-bizottságának volt elnökeként ne lenne tisztában az európai intézményrendszerrel. Amennyiben azonban ezt elfogadjuk, úgy az a helyzet, hogy saját politikai céljai jegyében a magyar miniszterelnök – a műsorvezető, Kocsis Éva asszisztálásával – félrevezette pénteken a Kossuth Rádió hallgatóit. Az interjúban Kocsis Éva felhozta az Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB) keddi, nem jogerős ítéletét, amely szerint a magyar hatóságok jogsértően tartottak fogva két bangladesi menedékkérőt 2015 őszén a röszkei tranzitzónában, későbbi visszaküldésük Szerbiába pedig azzal a kockázattal járt, hogy embertelen bánásmódnak lesznek kitéve görögországi befogadóhelyen. Innen kezdődött Orbán Viktor nagy futása, aki előbb azt fejtette ki, hogy a...

(Forrás: m.hvg.hu, Cefi által)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Tévedni emberi dolog

A Magyar Helsinki bizottság rendesen körberöhögte Orbánt

Őfenesége tegnap reggeli interjújában az egyik uniós (ahogy szokta Brüsszel -izett ) intézmény ítéletét fikázta, mondván „szerencsétlen afrikai emberek nyertek pert, mert vissza akarták őket küldeni Görögországba.”.
Nos, mint azt a cikk feltárja:
nem brüsszeli, hanem „Az Emberi Jogok Európai Bírósága az Európa Tanács intézménye. Illetékessége kiterjed 47 államra, pl. Oroszországra vagy Albániára is”,
nem afrikaiak, hanem „a panaszosok bangladesiek”, ami köztudottan (bár tudjuk Őfeneségének unortodox elképzelései vannak a földrajti alapfogalmakról) ázsiai térség.
ráadásuk nem Görögországba, hanem „Szerbiába kényszerítették őket vissza”!
A klasszikus viccel szólva ingere lenne az embernek hozzáfűzni, hogy: a többi viszont stimmel! Azonban ez nem lenne igaz, mert a közlemény még hosszasan sorolja Őfenesége gátlástalan hazugságait! =))
telegdilaci
Az összes Fideszes,hazudik mint a Kutya,hitvány emberek gyülekezete! a migránsokat,én is vissza zavarnám oda ahonnan jöttek! csak már ez a Brüsszelezést ne hallanám egy olyan valaki szájából,aki a markát tartja az EU-s támogatásért,ez gusztustalan,gerinctelen,aljas dolog,de ennek az IDIÓTÁNAK,mindig kell egy ellenség kép hogy mossa a hívek agyát akik még kitartanak mellette!
quadrocopter
A koszos kajmán csak annyit ért az unióból, hogy "Brüsszel"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél