Megszólalt a Blikknek az a fiatalkorú lány, akivel – öntudatlan állapotát kihasználva – egy férfi közösült a nyílt utcán Salgótarjánban, miközben többen fölvették az aktust.

Március első hetében rögzítették azt a felvételt, melyen egy fiatal lány látható szinte öntudatlan állapotban, miközben egy férfi közösül vele, többen pedig nézik és videózzák az aktust. 

Az eset Salgótarjánban, egy szórakozóhely mögött történt, a rendőrség szexuális erőszak miatt indított eljárást – a férfi szerint viszont a 17 éves lány beleegyezett az aktusba.

A Blikk megtalálta a lányt.

A haverokkal iszogattunk, és nagyon berúgtunk. Nem emlékszem, hogy mi történt, de egy autóban ébredtem. Arra riadtam, hogy egy férfi van fölöttem. Képtelen voltam védekezni, mert fel sem fogtam akkor még, hogy mi történik, nem voltam magamnál. Végül kiabálni kezdtem, és amint szabadultam, felhívtam a bátyám

- mondta el J. a lapnak, és hozzátette, szerinte az erőszak már a kocsiban elkezdődött, ezután kerültek a nyílt utcára.

A Blikk szerint a szemtanúk is követhettek el bűncselekményt azzal, hogy ott álltak, és levideózták az aktust. 

"Az a személy is súlyos bűncselekményt követ el, aki gyermekpornográfiát rögzít vagy továbbít. Aki ilyet tesz, akár három évre is rácsok mögé kerülhet. Ebbe beletartozik az, ha a felvételt magánkészüléken tárolnak, emellett az is, ha a felvételt továbbítják másnak is" – olvasható a cikkben.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
@magyarbakancs: Ez is igaz, de ettől még a 17 éves butuska itatása, majd megerőszakolása bűncselekmény. Ki kell mérni a tetteseknek, a kukkolóknak és a filmre vevőknek is a kijáró börtönt, oszt' Jónapot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Villon
@Equus: Amit írtál, az egy rosszindulatú feltételezés, megelőlegezve egy áldozat megbélyegzését. ez engem jobban felháborít, mint maga a történet. Az értékítéleten az sem enyhít, ha Te is részegen írtad, mint a cikkben szereplők és azt sugallod, hogy tulajdonképen helyesen, természetesen jártak el azok, akik fajtalankodtak. Ha viccnek szántad, ez annak is gusztustalan.
Equus
@Villon: külön pályán mozgunk... engem nem zavar, ha vkinek vmi jól esik... és Téged?
Villon
@Equus: Ha más megalázása, vagy másnak rosszat téve az öröm forrása, akkor zavar. Itt különösen az, hogy fiatal életekről van szó, ami örök életükben maradandó sebet okoz. Bevallva, vagy leplezve. Elkövetőről, vagy áldozatról legyen szó, valami gyógyíthatatlan dolog történt. Ha te lennél az elkövető, letudnád, hogy "jó buli volt", vagy áldozatként öt, tíz, ötven év múlva elfelejtenéd? Úriember a helyedben azt írná, "Bocs, ezt tényleg túltoltam" és tűrné a felé dobott záptojásokat.
Borsodi
Akik végig nézték azok is egy férgek ugyan úgy a börtönben a helyük,mint annak a mocskos patkánynak aki egy tizenhét éves lányt megerőszakolt,neki mellék büntetésként kivághatnák a cella társai a farkát és a mocskos pofájába tömhetnék.Ha az én lányommal tette volna,megvárnám,hogy kiszabaduljon és apró darabokra vágnám.Magyarországon a törvény egy nulla azért van ennyi erőszak.
magyarbakancs
@justhpeter: Igazad van !
Akkor is van szülői feleltség ,van a szórakozó helynek is feleltsége ahol alkoholt fogyasztottak
17 éves lánynak ás fiúnak nincs keresni valója szórakozó helyen.
justhpeter
@magyarbakancs: Feltéve, ha nem a polgi haverja az üzemeltető, mert akkor a felelősség zéró.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.