A magyar tulajdonú boltláncok képviselőit is váratlanul érte a kabinet élelmiszerüzletekkel kapcsolatos új intézkedéscsomagja, amelyet szerintük jobban át kellene gondolni. Úgy fest, több újdonság van, ami nem csak a multikat, hanem "hovatartozástól" függetlenül az egész kereskedelmet zavarja.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ahol nincs, ott ne keress

Durva inszinuáció ártunk és qurmányunkról hozzáértést, átgondoltságot vagy akár egy csöppnyi józan észt feltételezni

Zsigerből, pillanatnyi vélt vagy valós érdekek mentén rendelkeznek. Az elmúlt napokban ismét két elképesztően bugyuta ötlettel álltak elő, sőt törvény-tervezet illetve javaslatot rittyenttek.
Egyfelől; a lex-Heineken, ami valójában egy idétlen arrogáns bosszú-próbálkozás. Értelme persze nem sok.
Másrészt; az élelmiszerláncokat érintő és kifejezetten a multikkal szemben drasztikus lépéseket ígérő új tervezet, amiről egyeztetést is csináltak. Egyelőre úgy vannak vele, mint Kádárék a Prágai kirándulással, berontottak megkeresni, hogy kinek van rájuk szüksége. Egyelőre még nem akadt ilyen! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.