A szabolcsi megyeszékhelyet az elmúlt évben főként belföldről keresték fel, de egyre többen töltenek el néhány napot itt a szomszédos országokból, Szlovákiából, Ukrajnából, Romániából, Lengyelországból is. A szakmában Nyíregyházát a turisztikailag a feltörekvő települések között tartják számon. Igazi robbanás a vendégéjszakák számában itt csak a közelmúltban kezdődött el. Nyíregyházán főként az Állatpark és a Nemzeti Gyógyhely minősítést is elnyert Sóstógyógyfürdő vonzza az üdülni vágyókat. Az egyik nyíregyházi négycsillagos szálloda minden igényt kielégítő körülményeivel fogadja a városba érkező turistákat. A közelmúltban felújított belvárosi hotel népszerű azok körében is, akik üzleti céllal érkeznek a szabolcsi megyeszékhelyre. Az elmúlt esztendőben sokan már belföldről foglaltak szobát azért, hogy felfedezzék Nyíregyháza nevezetességeit.

Forrás: nyiregyhaza.hu
Feltöltő: Canada
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Canada
Amikor nap, mint látjuk a városban a sok turistát, azért az jó érzés. Egy napsütéses nyári napon simán ki lehet tenni Sóstóra a MEGTELT táblát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.