A szarvasi Babák Mihály elugrott a Lidlbe és letette a gépet. Péternek vagyunk hálásak, ő osztotta meg velünk a képet, amin Babák Mihály polgármester hivatali autóval elment bevásárolni a szarvasi Lidlbe, és helyére tette a gépet. Centiken múlt a bravúr, majdnem sikerült egy beállással három parkolóhelyet elfoglalni, de így is maximális pontot ér a mutatvány. Szarvas város honlapja szerint az NJH 443 rendszámú diesel Passat az önkormányzat tulajdona, amit a polgármester használ munkavégzéshez. Babák egyébként 1998 óta polgármester, 2014-ig országgyűlési képviselő is volt, aztán amikor a kormány összeférhetetlennek nyilvánította a parlamenti képviselők munkáját a városvezetéssel, inkább visszavonult a városházára.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Lehet hogy ő neki is úgy van jogsija mint a romáknak? Mert egy romát sem láttam még T betűs tanulóvezető kocsiba.
Cefi
És még örüljünk, ha fizetett a pénztárnál...
qxy
Lehet hogy ő neki is úgy van jogsija mint a romáknak? Mert egy romát sem láttam még T betűs tanulóvezető kocsiba.
namihami
Ez azért van, mert a szarvasi honatyák, persze kizárólag kib@szási céllal, direkt egy ilyen bazi nagy autót vettek a polgármester ""személyes"" használatára. Ő ugyanis ragaszkodott egy kis-Polskihoz, de ,remélve hogy majd csak így tud beállni, az egyénként szintén kiszúrási célból szándékosan kicsire festett parkolóhelyekre, a képviselőtestület megcsinálta mindezt, persze lejáratási céllal.
Szegény ""ártatlan és védtelen"" polgármester pedig, vállalva minden rosszallást és elitélő megnyilvánulást, azóta is kénytelen ezt , az általa gyűlölt roncsot használni. És ezzel együtt, a kocsi mérete miatt, az őt bíráló hangokat tűrni a parkolás miatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.