Hogyan lehetett az MSZP annyira gyengeelméjű, hogy kastély-ügyben összeálljon a Fidesszel? – ezt csócsálja két napja valamennyi politikai elemző. Addig mindegyik eljutott, hogy kapitális hiba volt, és…

Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Hogyan lehetett az MSZP annyira gyengeelméjű, hogy kastély-ügyben összeálljon a Fidesszel?

Mert ha egyesülnek, újra egyben az egész mszmp.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kisrigó
Az eszem megáll! Ezeket az embereket normálisabbnak gondoltam! Zsarolás? Ígéret? Vagy abban bíztak, hogy nem kerül nyilvánosságra?
eugen4402
@kisrigó: Ez utóbbi feltételezés a legvalószínűbb: nem gondolták, hogy valaki nyilvánosságra hozza... Ennél százszor nagyobb összeget besöprő érdekcsoportok "gyanús" döntései is rejtve maradtak. A céllal is egyet lehetett érteni, ha van egy (?) vadászkastélyunk, az legyen a vadászoké, ne a cipőfelsőrész-készítőké. Sajnos az "elmúlthétév" alatt a BIZALMATLANSÁG ellepett mindent. Most az van, ha a pap megszólal. hogy: - Miatyánk, ki vagy a mennyekben, - tovább már nem is mondhatja. Ezeren kiabálják le a fejét:
(- hogyhogy Miatyánk? - miféle mennyekben? - részeg vagy csuhás?) Legyünk őszinték. A vadászok "gazdagok", nem túl népszerűek...
bencemacska
@kisrigó: ma, 02:17
Nyilvánosságra kerül, hisz ők a törvény beterjesztői! A nevükre vették! Nem azt ígérték, hogy megszavazzák
kisrigó
@bencemacska: Sajnos, a kormánypárt ha valamit meg akar szavazni, megteheti a szocik támogatása nélkül is. Bár nem vagyok párttag, de azt hiszem nem vagyok egyedül, akik azt gondolják, hogy felesleges volt. Igen, legyen a vadászoké, de ne ingyen! Ideje lenne már abbahagyni a közvagyon "ingyenes" osztogatását, bárki legyen is a "nyertes!" (pl Zánka!) Ingyen odaadjuk, majd jól felújítjuk a közösből! Az általam kedvelt (DDD) Rétvári pubi még dicsekszik is vele!!
bencemacska
@kisrigó: ma16:31
Tudtommal ezt már felújították az elajándékozás előtt 3 és fél milliárdért.
Az MSZP segítségre meg azért volt szükség, hogy meg legyen a 2/3-ad!
kisrigó
@bencemacska: Az újabb felújítás most Zánkán lesz, miután ingyen adták egy alapítványnak. Mi értelme volt, amikor most meg milliárdokért építik újra? Akkor a nevezett urak támogatják az ajándékozást! Milyen gavallérok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.