Hogyan lehetett az MSZP annyira gyengeelméjű, hogy kastély-ügyben összeálljon a Fidesszel? – ezt csócsálja két napja valamennyi politikai elemző. Addig mindegyik eljutott, hogy kapitális hiba volt, és…

Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Hogyan lehetett az MSZP annyira gyengeelméjű, hogy kastély-ügyben összeálljon a Fidesszel?

Mert ha egyesülnek, újra egyben az egész mszmp.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cefi
Hogyan lehetett az MSZP annyira gyengeelméjű, hogy kastély-ügyben összeálljon a Fidesszel?

Mert ha egyesülnek, újra egyben az egész mszmp.
coni
Ezt éppen megszelőztette a Fidesz taktikai okokból. Botkának nem jött jól (ebből is látszik mennyire támogatja őt az MSZP) mert szeretne több ellenzéki helyet kiharcolni a parlamentben- természetesen csak a demokratikus ellenzék rovására.
Sokkal jobban érdekelne mennyit kaptak a 2010, 2014 évi választások eladásáért. (Bár néha fel merül bennem is, hogy gyengeelméjüek).
Béla333
@coni: 21.17
Azért a törvénymódosítást nem csak megszellőztette a Fidesz, azt a melléklet szerint alá is írta Bárándy, Hiller, Hiszékeny és a Józsa!:
444.hu/2017/03/15/mekkora-fideszmszp-osszeborulas-es-milyen-fontos-ugyben-abban-egyeztek-meg-hogy-ingyen-odaadjak-az-allami-vagyont-a-vadaszkamaranak
coni
@Béla333: Béla, a megszellőztetés az azt jelenti, hogy valamit nyilvánosságra hoz (pl a DK-n keresztül) szándékosan Ha nem írták volna alá nem lett volna mit megszellőztetni.
coni
@Béla333: Szerinted hány saláta törvényről nem tud a nyilvánosság (vagy akár 2/3-osról is).
Béla333
@coni: 21.53
Egyszerűbb talán úgy feltenni a kérdést, hogy hány ilyenről tudunk?
egyvandor
@Béla333: Nagy koala estében szükség lesz még a kincstári ellenzékre?
bencemacska
Lehet, hogy az MSZP a Jobbik helyét célozta meg őfelsége ellenzéke szerepében?Könnyebb onnan kiegészítő szavazatokat vásárolni a 2/3os törvényekhez?!
kisrigó
Az eszem megáll! Ezeket az embereket normálisabbnak gondoltam! Zsarolás? Ígéret? Vagy abban bíztak, hogy nem kerül nyilvánosságra?
eugen4402
@kisrigó: Ez utóbbi feltételezés a legvalószínűbb: nem gondolták, hogy valaki nyilvánosságra hozza... Ennél százszor nagyobb összeget besöprő érdekcsoportok "gyanús" döntései is rejtve maradtak. A céllal is egyet lehetett érteni, ha van egy (?) vadászkastélyunk, az legyen a vadászoké, ne a cipőfelsőrész-készítőké. Sajnos az "elmúlthétév" alatt a BIZALMATLANSÁG ellepett mindent. Most az van, ha a pap megszólal. hogy: - Miatyánk, ki vagy a mennyekben, - tovább már nem is mondhatja. Ezeren kiabálják le a fejét:
(- hogyhogy Miatyánk? - miféle mennyekben? - részeg vagy csuhás?) Legyünk őszinték. A vadászok "gazdagok", nem túl népszerűek...
bencemacska
@kisrigó: ma, 02:17
Nyilvánosságra kerül, hisz ők a törvény beterjesztői! A nevükre vették! Nem azt ígérték, hogy megszavazzák
kisrigó
@bencemacska: Sajnos, a kormánypárt ha valamit meg akar szavazni, megteheti a szocik támogatása nélkül is. Bár nem vagyok párttag, de azt hiszem nem vagyok egyedül, akik azt gondolják, hogy felesleges volt. Igen, legyen a vadászoké, de ne ingyen! Ideje lenne már abbahagyni a közvagyon "ingyenes" osztogatását, bárki legyen is a "nyertes!" (pl Zánka!) Ingyen odaadjuk, majd jól felújítjuk a közösből! Az általam kedvelt (DDD) Rétvári pubi még dicsekszik is vele!!
bencemacska
@kisrigó: ma16:31
Tudtommal ezt már felújították az elajándékozás előtt 3 és fél milliárdért.
Az MSZP segítségre meg azért volt szükség, hogy meg legyen a 2/3-ad!
kisrigó
@bencemacska: Az újabb felújítás most Zánkán lesz, miután ingyen adták egy alapítványnak. Mi értelme volt, amikor most meg milliárdokért építik újra? Akkor a nevezett urak támogatják az ajándékozást! Milyen gavallérok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.