A 3-as metró vonalán áll forgalomba az elsõ felújított szerelvény. A korábbi közbeszerzésen nyertes orosz cégnek, a Metrowagonmasnak két év alatt 69 milliárd forint értékben 37 szerelvényt kell felújítania. A felújítottakra az oroszok 30 év garanciát vállaltak - írta szombati számában a Magyar Nemzet.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Írja a derék origo.hu
csakhogy szó sincs felújított metróról, csak néhány állítólag felújított, de már negyedszázada elavult szerelvényről.
az a 69milliárd már régen elavult szám, legalább kétszer emelték,
az hogy eddig 5-öt sikerült leszállítani arra utal, hogy még kiárusított raktárkészlet esetén is kétséges a 2éves határidő! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
ORSOS UTÁN TARLÓS IS CSODÁT TETT A FITYISS NARANCSKÖDBEN!!!
RonaGyuri
@Horizont: na ebben valóban testvéries volt a hangulat! =))
Cefi
Kérem álljanak hátrébb, ha látnak közeledni valami füstölgő kéket, mert szarok a fékek!
feco fero
1,5 milliárd / szerelvény? Nem rossz! Ennyiért én is felújítottam volna akár a Kossuth tér közepén is!
Nessy
Na, ez is olyan lesz sokáig, mint Óbudán a modern, alacsony padlós villamos. Időnként feltünik egy - egy, hogy lássuk, ilyen is van.
Arról nem is beszélve, hogy a metró egésze elavult és rossz. Ez a szerelvény fogja bonyolítani a vizes VB. utas forgalmát???
RonaGyuri
Elavult szerelvényekhez, elavult adat dukál

Hiába no; Tarlóséknak van stílus-érzékük

Annak alkalmából, hogy állítólag holnaptól munkába állnak azok az állítólag felújított metró-szerelvények, amik már akkor sem számítottak korszerűnek, mikor a hivatkozási alapul szolgáló eredetiek ideérkeztek. Ráadásul még legalább 30évig használni akarják ezeket az elavult szerelvényeket.
A Tarlósi adminisztráció illetékes elvtársai igazodva a szerelvények elavult voltához a vonatkozó szerződések adataiból is rég elavult értékeket emlegetnek. Úgy téve, mintha mind a két év, mind pedig a 69milliárd (az utóbbi többször is) nem korszerűsödött volna (értsd jelentősen megnövelték)! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.