Esős szombat volt ma Szegeden is, de ez nem tántorította el Botka László polgármester-miniszterelnökjelöltet, aki nem csak kilátogatott a Toros Pálinkafesztiválra, de feltűrte az ingujjat, és megnyitotta a városlakók előtt a Polgármester Konyháját. A Szegedi Polgármesteri Hivatal is kitelepült, hogy képviselők és hivatalnokok kínálgassák a járókelőket töltött káposztával, hurkával, kolbásszal, és tökéletes képek készültek. Botka nem csak a készételek felszolgálásban, de azok elkészítésében is jeleskedett: darálta a húst, töltötte a kolbászt, sőt munkába állította legkisebb lányát is, igaz a polgármester elmondása szerint Valériát csak néhány kürtös kalácsért cserébe sikerült rávenni a kolbászolásra. Az önkormányzati portál riportja szerint csak úgy záporoztak a jótanácsok a könyökig húsdarába burkolózott Botka körül. „Vigyázzon, be ne levegősödjön!”„Lassan töltsék, úgy lesz csak jó!” "A kolbászkészítés is olyan, mint a foci, mindenki ért hozzá. "

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
coni
Itt valójában Orbán Viktor látható csak gólyalábakon. Csak nótázni ne kezdjen ő is.
JAJMÁR
Nyolcadik éve van már ez a fesztivál Szegeden, nagyjából ugyanígy! Csak eddig az ország népét nem érdekelte ennyire, hogy mit csinál Botka!
Vagy most, hogy ME. jelölt lett belőle, kerülnie kellene a "kolbászt"?

" Az elkészült finomságokat végül Botka László polgármester osztott szét a fesztiválra kilátogatók között. Közel ezer adag talált gazdára, az ételek mindenkinek ízlettek."

Polgármesterek, lehet utánozni :)
JAJMÁR
@Horizont: 15:34 Miért, Orbán is szétosztotta az elkészült ételt?
De tényleg! Nem az a baj, hogy Orbán részt vett kolbásztöltő rendezvényeken, meg egyéb helyeken. Oda most már mások ne is járjanak?
Tudjuk jól, hogy hol a baj!
A Botka abban hasonlít - ha már hasonlítgatunk -, hogy ugyanúgy darálja az előírt szlogeneket minden fórumon, de még a mondatok is ugyanúgy vannak összerakva, ahogy az először elmondta. Bemagolta, és most sulykolják. A módszer több mint hasonló! Nagyon nem szeretem - agymosás - a meggyőzésnek ezt a módszerét, de be kell látnom, hogy van az a réteg, akiknél csak az számít, hogy hányszor hallja! Ha valamit változtatna, talán megtörne az agymosás folyamata. Én viszont nehezen viselem ezt a papagájmódszert.
JAJMÁR
@Horizont: Sok szép szokáshoz, meg "nemzeti" szavunkhoz ragasztottak pejoratív gyakorlatot. Dehogy mész te rossz irányba, attól nem tartok :-)
Persze, ki a megmondhatója, merre van a jó irány? Inkább megérzésből próbáljuk kitalálni. Csak remélem, hogy jól.
Veleda
Ez is a kampány része. Már megszokhattuk, hogy ilyenkor a politikusok elvegyülnek a nép közé, .Begyűjtik a sikereket elhitetik hogy majd ez+ az lesz, aztán a választás után mindent hírtelen elfelejtenek:))
coni
Botka lement kutyába. De sajnos Orbán ezt jobban csinálja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.