Száztizenhét nappal a budapesti vizes világbajnokság rajtja előtt tömeges vízi szelfizési magyar rekord született vasárnap délután a Széchenyi Gyógyfürdőben.

Sebestyén István, a Magyar Rekord Egyesület elnöke az MTI-nek a helyszínen elmondta, hogy a regisztráció alapján 113-an – köztük a magyar szinkronúszó válogatott tagjai és a vb önkéntesei – szelfiztek egyszerre a telefonjukkal a fürdő nagymedencéjében, s ezzel egy új, úgynevezett tömegszerűségi rekordot állítottak fel.

Vízi szelfizési rekordot döntöttek a Széchenyi Gyógyfürdőben

Hozzátette: a tömeges szelfizés magyar rekordja tavaly Békéscsabán született, amikor egyszerre ötszázan vettek részt a csúcskísérletben, de a mostani produkció annyiban különbözött attól, hogy a szelfizés vízben történt, s ehhez hasonlóra még nem volt példa Magyarországon.

A 17. FINA világbajnokságot július 14. és 30. között rendezik Budapesten és Balatonfüreden.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Széchenyi fürdö...
Brrrrrrrrr, mi lehetett a viz alatt ???
Szerencsére nem volt kamera...
namihami
Hát igen. A Világegyetemnél csak CSAK az emberi hülyeség határtalanabb.
karma1
Nana, hogy a Szecskaban, es nem mashol...:o)))) "Dele ide kici fijju, ulj az olembe szepen, hogy meg tobben raferjunk a kepre..." mondta a viziszelfi kitalaloja egy masik "fiucskanak"... Hat ennek nem sok ertelme van, en azt hittem, hogy csinaltak EGY szelfit egy olyan hosszu szelfibottal, amelyik kepbe a legtobb ember fer bele... (Ez kb. annyit er, mint a csoportszex-orgia, ahol mindenki sajatmagaval szorakozik...)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.