Ezt nem fogja megköszönni neki a rendőrség. A zöld ostorosmoszat szellemi szintjén vegetáló rezsi- és birkózóbiztos elérkezettnek látta az időt, hogy beszálljon a zuglói kampányba. Mint ismert, Zuglóban időközi önkormányzati választást kellett kiírni április 23-ra, Sápi Attila szocialista képviselő egy évvel ezelőtti eltűnése miatt. Rezsi Szilárd a közelgő esemény alkalmából tartott sajtótájékoztatót, ahol arról beszélt, „rendkívül rejtélyes ügyről van szó”, nem lehet tudni, hogy „elrejtették vagy véglegesen eltették láb alól a szocialista képviselőt”. A rezsibunkót nem zavarta, hogy ez így bizonyítékok nélkül, nem több puszta rágalmazásnál.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Ne bántsátok az "egyetemi végzettet" nem tudja mit beszél, arra sem emlékezett, hogy valójában soha nem szerzett egyetemi végzettséget.

"1996-ban a Budapesti Műszaki Egyetem közoktatási vezetői szakán szerzett oklevelet. 1997-ben az ELTE környezetpedagógus szaktovábbképzésén vett részt."

Nos, ehhez kell mérni kis primkó mondatait.
Nessy
Két tánc iskola és három faiskola már kiemelkedő teljesítmény a FIDESZ frakcióban?
solidedge
Én nem láttam ma Orbánt az állami tévében. Csak nem tették el láb alól?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.