Amikor azt hinnéd, már nincs lejjebb, az évi 80 milliárd forintból működő fideszes hazugsággyár rácáfol minden józan feltevésedre. A közszolgálati tévének csúfolt, valójában kormányszolgálati Duna TV most az elmúlt évek legfelkavaróbb bűntényét elkövető szadistájával, a lúgos orvosként ismert Bene Krisztiánnal készített riportot. Nem is akármilyet! A műsor beharangozójában (megnézhető itt) úgy hirdetik az adást: “a bűnügy, amiről mindenki évek óta beszél, most először a közellenség szemszögéből” majd a riportban elhangzik, hogy a hívő, nagycsaládos orvos az igazságszolgáltatás áldozatának tartja magát A barátnőjét brutálisan megcsonkító orvos, akiről a Nyugati Fény írta meg először, hogy Mikola István befolyásos rokona, azt bírja mondani a szájával: “Álljon meg már valaki, nézze végig az esetet!” Pedig már megállt valaki, végignézte, majd másodfokon kilenc évre súlyosbította a büntetésedet, Krisztián. Tisztességes országban egy kábeltévén sem mehetne le ilyen...

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Mikolának jó reklám lehet, ha nem állítja le. De a közszolgálatin ilyet levetíteni azért is veszélyes mert lesznek akik azt hiszik, hogy ez egy kapcsolat lezárásának a módja.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Ugyan már, az is csoda, hogy Mutyi-1 kanálison tudnak beszélni! Parazita csőcselék!
RonaGyuri
Hát igen nem csak Orbán pribékjeit faragták más fából! =))
Cefi
"Olyan mélységekbe süllyedünk, ahol már az egyértelműt is megkérdőjelezi az intelligens ember."

(Orwell)
Cefi
@Horizont: A duna kódolatlanul "ingyé" nézhető a világ bármely pontján.
coni
Mikolának jó reklám lehet, ha nem állítja le. De a közszolgálatin ilyet levetíteni azért is veszélyes mert lesznek akik azt hiszik, hogy ez egy kapcsolat lezárásának a módja.
Manhattan
Hogy adhat interjút, nem börtönben van? A Duna TV jobb, ha nem áll szóba egy ilyen szadista állattal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.