Gyurcsány Ferenc ismét nekirohant Botka Lászlónak, de saját magát nyársalta fel. “Csak az idei évben 460 millió forint adót fizettem be. Több adót fizettem be idén, mint amit Botka László egész életében keresni fog” – mondta a DK-elnök az ATV-ben, és így két mondattal igazolta, hogy az MSZP miniszterelnök-jelöltjének nagyon is igaza van, amikor luxusadót sürget.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@nemkati: Szerintem nem volt felreertheto Fleto, egyszeruen csak elmondta, hogy O nem lop, hanem adot fizet, es meg fogja fizetni a magasabb adot is, ha azt visszaallitjak ketkulcsossa : Ot ez nem veri foldhoz. Es meg igy is a baloldaltol varhatja a legnagyobb tamogatast, amit Botka nem biztos, hogy meg fog kapni. Meg mindig azt kerdezem, hol van Molnar GYula??? Honapok ota egyetlen nyulfarknyi hirecske sincs az o szemelyes szereperol, mig - igen - Gyurcsannyal, mint a DK elnokevel rendre tortennek a dolgok, mozog, tesz, csinal, agital, LETEZIK... Igaz, szerintem az mszp mar regesregen lelegeztetogeprol megy...:o)))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
A cikkből:

"Viszont gondolhat bármit Gyurcsány a világról, a fanatikus hívein kívül leginkább balról számíthat szavazatokra, ezért minden szempontból szerencsétlen húzás az a csata, amibe elkezdett beleállni. Ez a “több pénzem van, mint neked, úgyhogy miről beszélsz kishaver?”-szöveg nem csak gyermeteg és bicskanyitogató, de jó eséllyel kontraproduktív is egy baloldalinak elkönyvelt politikus szájából. Körülbelül Lázár János méltán sokat szapult szavaival analóg: “Akinek nincs semmije, az annyit is ér” – bölcselt a vezető fideszes még 2011-ben."

Nem véletlen, hogy sokan mondják azt, hogy ami Orbán a Fidesznél, ugyanaz Gyurcsány "emezen" az oldalon!
nemkati
@Béla333: Gyurcsány fényévekre van az orbáni mocsokságoktól és milliárdoktól. Szemét dolog azonnal rácuppanni a nem kedvelt emberekre, és félremagyarázni a mondatait, ez Gyurcsánnyal nem először esik meg. Éppenhogy Botkát igazolta azzal, hogy nem keres annyit, amennyit ő csak adóban befizet. Vagyis azt mondta, hogy Botka hiteles amikor a luxusadót akar bevezettetni.
Gyurcsány is meg fogja fizetni a luxusadót, van annyira egyenes, ahogy pl miniszterelnökként nem vette fel a fizetését. A vagyona eltörpül az 0rbán klán milliárdjai mellett, de ő megdolgozik azért a pénzért.
RonaGyuri
@Horizont: & @Béla333: csak szeretett volna ugyanaz lenni, de nem jött neki össze! =))
Equus
Botka úr a seggéig nem ér Gyurcsánynak, h alaposan kinyalhassa. Ami Gyurcsány adózását, vagyonát illeti: vajon, ha lett volna bármi kapaszkodó, akkor a disznófejű nagyűr vagy elődje a száz nyelven perfekt luvnya, esetled a halottlátó ügyvéd Ráckevéről, na egyikük sem kötött volna belé?

A férgességükkel sikerült Gyurcsányt tisztára mosni. Semmi rosszat nem látok abban, h büszke arra, amit elért.

Más lenne az érzés, ha rogántóni, dojcstompi, lőrinc barát verné magát...
papa.49
Nem érdemes ezen vitázni, befizette az adóját befizette ki a nehézséget érdekli mennyit fizetett...Persze van akinek a Gyurcsány ,,véres rongy,, én se kedvelem de azért baszogatni, hogy mennyi adót fizetett be marhaság, inkább azon kéne rugózni hogy a tonyo, a lézeres, a hazugovics mennyit NEM FIZETETT BE...
quadrocopter
Ezt jól elb***tad Ferenc-testvér!
Azzal kérkedni, hogy milliárdos vállalkozóként több adót fizetsz, mint az, akinek nincs ilyen menő vállalkozása, hát elég nagy ótvaros balfaszság, nettóban!
GeoCravker
@Horizont: @Béla333: Szerintem Gyurcsánynak igaza van és szó nincs tultolásról. Mármint akkor, ha tényszerű a közlés.
Mert akkor van egy olyan olvasata is, hogy ő nincs rászorulva, hogy üres zsebre lopjon.
F_Viktor
@Béla333: Idéztél::
"Viszont gondolhat bármit Gyurcsány a világról, a fanatikus hívein kívül leginkább balról számíthat szavazatokra, ezért minden szempontból szerencsétlen húzás az a csata, amibe elkezdett beleállni."

Ennyi a lényeg, nincs ön-K.O., ahogyan @nemkati: is írja, Gyurcsányt nem fogja földhöz verni egy új adó.
Viszont nem kellene felvennie azt a kesztyűt, amit Botka elé dobott!
nemkati
@Szeparepa2: Ez a lényeg, nagyon bosszantó, amikor Gyurcsány félreérthetően beszél, és a fél ország már ugrik is rá. Csak szokás szerint, ha esetleg részletesen kifejti, hogy mire gondolt, arra már nem figyel oda senki.

(Mint pl ennél a vadászkastély sztorinál. Mindenki nekiesett Bárándynak, hogy a Fidesszel karöltve ő is meg az MSZP is urizálni akar. Bárándy egyik reggel a KR-ban elmondta, hogy ez a kastély egy múzeum, a fenntartása, kezelése egyszerűbb és biztosabb, ha a vadásztársaságok kezében van a fenntartás, ő pedig soha nem is vadászott, de ez már nem jutott el a felháborodott fülekhez. Persze, hogy mi igaz ebből, azt nem tudom, de amíg nincs cáfolat, addig hiszek neki.)
Szókrakész
Azért Gyurcsány csak igazolja oda-vissza, hogy idióta.
Nem mindenkinél jön be a "nagy" dumája.
Csak az idióta dákósok eszik két marékra az elszórt rizsáját.
Mások azonnal tudnak kontrázni, amire a Gyurcsány csak pislog, mint hal a szatyorban.
Béla333
@nemkati: 20.28
"Vagyis azt mondta, hogy Botka hiteles amikor a luxusadót akar bevezettetni. "

Nem ezt mondta! Éppen ellenkezőleg! Gyurcsány (szokás szerint nem egyenesen kimondva, de) a Botka elképzelése ellen beszélt:

" a DK elnöke arról beszélt, "nemcsak ízlésbeli problémám van, mert hát egyébként egy teljesítményelvű, szabad világban mindig lesznek vagyoni, jövedelmi különbségek. Azok legyenek mérsékeltek, szabályozzuk, de ilyen brutálisan szerintem nem szabad programot megfogalmazni"."
nepszava.hu/cikk/1123955-es-akkor-orban-viktor-hatradol-es-rendel-egy-kavet?print=1
nemkati
@Szókrakész: ... vagy csak egyszerűen felülemelkedik és átlép az aljasságaitokon.
Szókrakész
@nemkati: Az enyémen?!?!?!

Én vagyok hatalmon?!?!?!

Na ezért vagytok barmok!
Mert utána se néztek embereknek, nem tudjátok ki mit mondott 1 hete, Isten ne adj 1 hónapja.
Azok mátr kozmikus idők, dolgok nálatok.
Ahhoz már telefonos(pártközpont), vagy közönség(pártközpont) segítség kell.
Csak toljátok az idióta liberó mantrát.
nemkati
@Béla333: Ott még nem tartok, hogy mi olyan brutális Botka programjában. Ha kiderül, akkor válaszolok.
nemkati
@Szókrakész: Valami konkrétum, vagy csak vagdalkozol a levegőbe?
karma1
@nemkati: Pontosan ezt akartam irni: botka kurvara mellenyult, mert eppen Gyurcsany az, aki maximalisan betartja a torvenyeket, es O BEFIZETI a torveny altal meghatarozott adokat! Valaki ennel a blognal piszkosul mellenyult, de @Bela333 Belam most Te is...
Te zsigerbol utalod Gyurcsanyt, igy sorban gyujtod es kuldod be a kicsit is Gyurcsany-ellenes blogokat,. cikkeket, kirohanasokat.
Mindig elfelejted azt az aprocska tenyt, hogy EGYEDUL Gyurcsany teszi kozze a pontos vagyonnyilatkozatat ugy, hogy mellekeli a felesegeet is, akinek pedig nem lenne kotelessege nyilvanossagra hozni azt, viszont Gyurcsany igy akarja elejet venni annak, hogy a csaladjat is meghurcoljak, mint vagyonhalmozot. Vajon levai aniko mikor teszi kozze a sajat vagyonbevallasat, az 500 ezer forintos ferje melle teve azt?
karma1
@nemkati: Szerintem nem volt felreertheto Fleto, egyszeruen csak elmondta, hogy O nem lop, hanem adot fizet, es meg fogja fizetni a magasabb adot is, ha azt visszaallitjak ketkulcsossa : Ot ez nem veri foldhoz. Es meg igy is a baloldaltol varhatja a legnagyobb tamogatast, amit Botka nem biztos, hogy meg fog kapni. Meg mindig azt kerdezem, hol van Molnar GYula??? Honapok ota egyetlen nyulfarknyi hirecske sincs az o szemelyes szereperol, mig - igen - Gyurcsannyal, mint a DK elnokevel rendre tortennek a dolgok, mozog, tesz, csinal, agital, LETEZIK... Igaz, szerintem az mszp mar regesregen lelegeztetogeprol megy...:o)))))
nemkati
@karma1: :))
Ez a Molnár Gyula nem volt mégsem egy jó választás.
bencemacska
@Horizont:@nemkati: ma, 20:18; 20:28
Ez egyszeri rendkívüli adóbefizetés volt, mivel eladta a cégét. És ebből az következik, hogy a továbbiakban nem lesz akkora jövedelme, hogy luxusadóra legyen kötelezett. Maximum a háza alapján!
nemkati
@bencemacska: Így mindjárt más, mert egyébként attól a 460 milliótól kicsit hanyattestem.
karma1
@nemkati: Molnar megvalasztasa elott masszivan allitotta, hogy O - sok mszp-ssel ellentetben - hajlando Gyurcsannyal osszeborulni... Egy darabig valoban segitettek egymast, de Salgotarjanban az mszp kihatralt a DK jeloltje mogul, pedig ott azt beszeltek meg, hogy mindketten a DK-st tamogatjak, mert nagyobb volt az eselye. Mar masodszor hagyjak szarban Gyurcsanyt, kivancsi vagyok, mit tesznek Botkaval... Hol van MOlnar???
karma1
@bencemacska: Szerintem totalisan mindegy, hogy mikor mennyi adot fizetett be es miert, hanem az a lenyeg, hogy O FIZET!

Hol hallunk orban, vajna, rogan es a tobbi koztorvenyes adobefizeteseirol? meszaroserol, garancsierol, csanyierol? Van egy olyan erzesem, hogy ebben a foldi eletunkben mar soha sem fogunk errol hallani,...:o))
Gyurcsanyt az adobefizetesen, vagyonbevallasan keresztul a budos eletben nem fogjak megfogni!
nyanya001
Ne is tudom, mi / akarom mondani ki, a becsületesebb,
aki bevallja mennyi a jövedelme, vagy az, aki szénné lopta magát, lerabolta az országot,
és pofátlanul kijelenti, hogy nincs vagyona...
www.youtube.com/watch?v=a_QJmaGyiFE
bencemacska
@nemkati: Őt nagyon feldarálta a koncepciós pere, még ha nyert is! Elfogyott az ereje.
Átadta a terepet teljesen Botkának!
bencemacska
@karma1: Arra hívtam fel a figyelmet, hogy ez nem rendszeres, éves, hanem egyszeri jövedelem után fizetendő adó!
nemkati
@bencemacska: Ez igaz, Gyurcsány is így fogalmazott, hogy idén ennyi adót fizetett be. Tehát nem évente fizet ennyit. Viszont még csak március van. :DD
nemkati
@bencemacska: Akkor miért nem Botka lett a pártelnök? Vagy ez egy stratégia? Molnár vezeti a pártot, Botka meg készül a miniszterelnökségre?
bencemacska
@nemkati: ma, 21:50
Nem vagyok ismerős szoci berkekben. De én úgy éreztem a nyilatkozataiból, hogy ő tényleg pártok közötti/ feletti minielnököt akart. Ő ebben a szituációban akarta a pártot vezetni! Legalábbis én ezt éreztem ki a nyilatkozataiból.
Okosabb, mint Mesterházy volt 2014-ben.
nyanya001
Ezen rugózzatok Bélák ne a Gyurcsányon
Egymilliárd forintot "elfelejtett" Mészáros Lőrinc
zt mondta, a novemberi nyilatkozatában hibázott, és azért felejtette el beleírni az egymilliárdot, mert ebből az összegből ingatlanokat vásárolt, és a megélhetését is ebből fedezte.

Vagyonnyilatkozatának ötödik oldalán a mai napon javítást tett.

Egy hete arról számolt be az Index, hogy június óta 300 millió forinttal nőtt Mészáros Lőrinc jövedelme az újonnan közzétett vagyonnyilatkozata alapján. A vállalkozó júniusi vagyonbevallása szerint takarékbetétben 400 millió forintja volt, ez 700 millióra hízott. Mészáros új vagyonnyilatkozata szerint viszont kevesebb készpénze van, mint júniusban: akkor 20 millió, most viszont csak 5 millió forintot tüntetett fel.
Szókrakész
@nemkati: Már maszartolsz!
Direkt r betűvel.
Ott a net.
Járj utána!
Ne mindent én rágjak már a szátokba!
Ennyire nem lehettek lusták vagy idióták.
De döntesz, melyik alternatívát választod.
karma1
@bencemacska: 21.42-re: Tudom, bar az is igaz, hogy ha csak a rendes evi adojat fizeti be, akkor is tobb tizmillios tetelrol hallhatunk... Nem olyan regen olvastam valahol, hogy vajna 24 millio forintot fizetett be tavaly adoba... Szoval, o viszont az eves JOVEDELEMADOJAROL beszelt, es ha a birodalmat nezzuk, akkor kb. kezet foghat trumppal.
Te is tudod, hogy orban olyan ipart jatszott at INGYEN vajna kezebe - a Szerencsejatek Rt-t es ugye eloszor betiltotta az osszes jatekgepet, kaszinot, majd amikor mar mindenki tonkrement, aki ezzel foglalkozott, akkor vajnanak meg asszem garancsinak vagy valamelyik seggnyalojanak visszaadta INGYEN az egesz ipart. Minden letezo rendszerben a toto-lotto-sportfogadas, jatekgepek, a dohany, szeszesital es turizmus-vendeglatas hozza (hozhatja) a legtobbet , ertendo ez a nyugat europai orszagokra, es rank, Uj-Zelandra is! Hogy merte ezek utan azt mondani vajna, hogy mennyi adot fizetett be??? Szazmilliardoknak kellett volna bejonnie, ugyanugy, mint a csokosok kezere atjatszott dohanybiznisz, es meszaros kezen keresztul majd a sajatlabu recsolkenek atadando turizmusbol...Tobb, mint arulo orban: egyszeru koztorvenyes bunozo, lopasra beallva...
karma1
@nemkati: @bencemacska: Csak a bicska nyilik ki a zsebemben, ha ilyeneket olvasok, es ugye az a rengeteg veszteseg, ami erte ezt az aranyembert, ezt az andy vajnat,... Szivszakadva bar, de meg kellett valnia egy csomo cegetol... es 6 milliard bevetel utan 1.6 milliot meg kepes volt nagynehezen kikohogni az allamnak is, adoba...

index.hu/gazdasag/2016/06/01/andy_vajna_6_milliardot_szakitott_kaszinoin/
adrenalink
Szvsz ez egy gusztustalan beszólás volt! Lázár szerint mindenki annyit ér, amennyije van. Az én szememben Gyurcsány semmivel nem ér többet Botkánál, jelenleg ő is csak egy politikus...!
1magyar
Gyurcsány már megint lányos zavarában beszólt a sűrűbe! Anyós "teremtette" a feneke alá az adóznivalót. Botkának meg nincs ilyen anyósa - ennyi.
De a gazdagok adója jó, és a többkulcsos adó ennek megfelelt,csak fideszék még ezt is kiették a nép szájából.
papa.49
Nézzünk már túl a Gyurcsányon, mennyi adót fizetett be a fosőr alias pintér sándor, mikor eladta PAPÍRON, az örző,védő cégét erről esetleg adat, mert a vételár állítólag több volt mint 2 milliárd???
bencemacska
@1magyar: ma, 07:01
" A tulajdonrészért Gyurcsány másfél milliárd forintot kapott, ebből azonban még adóznia kell.

A Motimot, korábbi nevén Mosonmagyaróvári Timföld és Műkorundgyárat 1934-ben alapították, ez volt az ország első timföldgyára. 1995-96-ban privatizálták, ekkor lett Gyurcsányé, és emiatt sokat támadták miniszterelnöksége idején. 2005-ben például a Fidesz szervezésében a gyár bejáratánál tartott ülést egy vizsgálóbizottság.

Gyurcsány korábban azzal indokolta a Motim esetleges eladását, hogy "jobb az, ha az aktív politikusnak nincs működő vállalkozása, ez tisztább helyzetet jelent".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.