Miközben annak a legfőbb ideje lenne, ha az MSZP a politikai csapongások kora után tényleg letenne egy valósan baloldali, könnyen kommunikálható, és kormányzási alapnak tekinthető programot. Aztán persze jó lenne, ha tárgyalásra képes és hajlandó emberekkel összeülne egy épeszű ellenzéki kerekasztal. ahol nem az a téma, hogy ki kivel nem tárgyal a semmiről, hanem az, hogy miként lehetne egy koalíciós árnyékkormányt felállítani. Ez 2012-2013 környékén nagyon nem jött össze. nem kellene sok hozzá. Pusztán tudomásul kellene venni, hogy a pártoknak az a vezetője, akit a tagságuk megválaszt, és a választásokon pártok vesznek részt. Lehet, hogy meg kellene próbálni. S még az is lehet, hogy egyszer, a büdös életben, sikerülne.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Nagyon jó cikk, és sok mindenben igaza van, például : árnyékkormány létrehozása. Nekem legjobban ez tetszik:
" Pusztán tudomásul kellene venni, hogy a pártoknak az a vezetője, akit a tagságuk megválaszt, és a választásokon pártok vesznek részt. Lehet, hogy meg kellene próbálni. S még az is lehet, hogy egyszer, a büdös életben, sikerülne."
Ismereteim szerint az MSZP kongresszusa jelöl miniszterelnököt. Jelenleg tehát Botka önjelölt a vezetőség jóváhagyásával, tehát illegitim!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Szókrakész: 22.45 : Tetelesen? Osszegszeruen? Es akkor majd en is felsorolom osszehasonlitaskeppen meszilorinc 2010 ota szerzett 104 vallalkozasanak az erteket, amihez annyi koze van, mint lonak a harangonteshez...
Es ne gyere most az Apro-villaval, mert tokonlovom magam... Ha mindent beleszamitasz, az nem er tobbet 50 millional, ha 1995-ben 159 ezer forintert (az ertek 10 %-aert) megvasarolhatta Dobrev Klara, mint verszerinti Apro-unoka. Ne gyere jogtalansaggal, mert akkor en is elojovok az egyforintert atjatszott milliardos ingatlanokkal, a Belvaros komplett kiarusitasaert szarer-hugyer, szoval folytathatnam. Levehetned vegre a Gyurcsany-fobiadat Te is, mert nem all jol. Apro Antal annakidejen miniszterkent lett berakva abba a kalandos sorsu villaba, es akarmennyire is rekviralt volt az a villa, nem Apro deportaltatta a zsidokat (ugy tudom), hiszen o maga is tobbszor volt bortonben. Most talan azt kene firtatni, hogy hol lakik schnittpaja bacsi, a Nemzet Gojostolla, meg me'g jonehany kocos ex-politikus, es kiderulne szinte mindrol, hogy jogtalanul lakik ott, ahol, vagy legalabbis meg lehetne kapirgalni azt, hogy mikeppen jutott a lakashoz.
Ha Gyurcsanytol felsz, mint luciFerkotol, akkor mit csinalsz orban neve hallatan???
lampa laz
Gyurcsány vagyona az adózás alapján legalább nyilvános, nem úgy a legnagyobb tolvaj, adócsalóé az offshore lovag orbáné. Pénztároslőrincnél csak morzsák vannak.
bencemacska
@lampa laz: Nem a jövedelme után adózott ekkorát, hanem a Motim Zrt eladása után.
Másfél milliárdért adta el szeptemberben!
lampa laz
@bencemacska: ennek kapcsán az jutott eszembe, h lölő folyamatosan vásárolgat tv-t, kastélyt, cégeket, földeket, médiát, foci klubot stb, akkor ez a taó-tapló meg folyamatos áfa visszaigénylő. Azért kibeszélhetné ez is egyszer, hogy mennyit fizet be a közösbe.
bencemacska
@lampa laz: ma, 20:12
Gondolod, tudja? Hisz azt sem tudja, mit vásárolt ma?
lampa laz
@bencemacska: néha azért közlik vele, h mit irattak a nevére, olyankor büszke is rá h milyen sikeres, meg, h mennyit dolgozik azért a sikerért...
Szerencsétlen marha minden éjjel az új cégeinek a nevét biflázza, h reggel az asszonynak fel tudja mondani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.