A belügyminiszter úgy látja, egyre javul a közbiztonság Magyarországon. De azért büntetőeljárás indul mindenki ellen, aki karatergyilkolni akarja.

A napokban fogtak el a rendőrök egy férfit, aki Pintér Sándor belügyminiszterrel kapcsolatos iratokat akart külföldre továbbítani egy házi őrizetben lévő elítélttel. A felbujtó férfit előzetes letartóztatásba helyezték.

Pintér Sándor belügyminiszter a sajtófőnökén keresztül üzente, hogy nem ez az első eset a lejáratására, majd ezt is hozzátette:

az ország egyre javuló közbiztonsága következtében mindinkább szűkül a bűnözők mozgástere, amely egyes hazai körök törekvéseit sérti, a kormányzat migrációval szembeni következetes fellépésének határozottsága pedig határainkon kívül vált ki nemtetszést.

A javuló tendenciák várhatóan folytatódnak, a kormány pedig nem enged elveiből, így várhatóan a személye elleni támadások is ismétlődnek, ehhez szakmai és politikai pályafutása során már hozzászokott. Ahogy hozzá kell szokniuk mindazoknak, akik ezeket a nemtelen, minden alapot nélkülöző karaktergyilkosság jellegű támadásokat intézik ellene, hogy büntetőeljárás indul ellenük.

(24.hu, Magyar Idők)

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Hmm... Magyar Idők!!??
"Ha nem olvasod az újságokat, alul informált vagy.
Ha elolvasod az újságokat, akkor félreinformált."
(Mark Twain)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Mármint a rivális bünőző csoportok mozgástere szűkül, az "50 milliót kapott Sanyi bácsi diplomata táskába" belügyminiszteré nem!
qxy
Hogy hogy? nem fogják kiengedni a politikusokat a parlamentből?
Szűkűl az apád @a . Mit tudsz te a bűnözésről. azt amit el mondanak neked te " Müsüge".
Autó robbantás, kimegy a nyomozó és megkérdi a faszit.- kinek adtál el anyagot ? .- a faszi.- Semmi közöd hozzá ez nem rátok tartozik és be csukta az ajtót .Ha ezt meg lehet csinálni, mert meg lehet, akkor miről beszélünk?Mert ez igaz .
Jozefina
És erről is jó lenne hallani a véleményét, még a kispadra ültetés előtt:::

Ha az Index teljes cikkét elolvassa valaki, akkor (párt szimpátiától függetlenül) a nemlétező szőr feláll a hátán és a nem létező bicska megfordul a zsebében. Továbbá alapos a gyanú arra, hogy a politikai vezetés (élén orbánnal) nyakig benne van ebben arendszerben.
Az illetékes parlamenti bizottségoknal soron kívül kell foglalkozni az üggyel. Mitán az EU alaposan érintett, így Orbánt az EU elárulásáért és hazaárulásért azonnal fel kell jelenteni!
Ime a cikk:
index.hu/belfold/2017/03/21/titkosszol...
quadrocopter
@Jozefina: Az oldal nem található 404 error!
papa.49
A két lapátnyi füle közül ki kéne ütni a tökfejét egy doronggal, oszt. vigyoroghatna kedvére a baromarcú...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.