A belügyminiszter úgy látja, egyre javul a közbiztonság Magyarországon. De azért büntetőeljárás indul mindenki ellen, aki karatergyilkolni akarja.

A napokban fogtak el a rendőrök egy férfit, aki Pintér Sándor belügyminiszterrel kapcsolatos iratokat akart külföldre továbbítani egy házi őrizetben lévő elítélttel. A felbujtó férfit előzetes letartóztatásba helyezték.

Pintér Sándor belügyminiszter a sajtófőnökén keresztül üzente, hogy nem ez az első eset a lejáratására, majd ezt is hozzátette:

az ország egyre javuló közbiztonsága következtében mindinkább szűkül a bűnözők mozgástere, amely egyes hazai körök törekvéseit sérti, a kormányzat migrációval szembeni következetes fellépésének határozottsága pedig határainkon kívül vált ki nemtetszést.

A javuló tendenciák várhatóan folytatódnak, a kormány pedig nem enged elveiből, így várhatóan a személye elleni támadások is ismétlődnek, ehhez szakmai és politikai pályafutása során már hozzászokott. Ahogy hozzá kell szokniuk mindazoknak, akik ezeket a nemtelen, minden alapot nélkülöző karaktergyilkosság jellegű támadásokat intézik ellene, hogy büntetőeljárás indul ellenük.

(24.hu, Magyar Idők)

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Hmm... Magyar Idők!!??
"Ha nem olvasod az újságokat, alul informált vagy.
Ha elolvasod az újságokat, akkor félreinformált."
(Mark Twain)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tutajos
"Pintér szerint egyre szűkül a bűnözők mozgástere."
Na végre!
Akkor most ti vagytok a sorosok !!! ???
Szókrakész
"Pintér szerint egyre szűkül a bűnözők mozgástere"

Bizony, bizony!
Már kiismertük az Orbán-kormányt, minden trükkjére rájöttünk.

Sanya!
Mikor csaptok le rájuk?
Perwool
Hmm... Magyar Idők!!??
"Ha nem olvasod az újságokat, alul informált vagy.
Ha elolvasod az újságokat, akkor félreinformált."
(Mark Twain)
magyarbakancs
"Pintér szerint egyre szűkül a bűnözők mozgástere"
Mert nem szeretitek a konkurenciát.
Nektek kel el tulajdonítani mindent, amihez még törvényt is alkotok.
cs.n.
kolozsvaros.com/2017/03/18/mi-van-akkor-ha-nem-en-vagyok-paranoias/
"Mi van akkor, ha egy pánikban fogant megelőző lépést látunk a nagyon nehezen hihető mesével és azzal a fenntartással – ez mindegyik cikkben megtalálható -, hogy nem csak Pintérről, hanem akár még magáról a miniszterek elnökéről is készültek ilyen hamisított dokumentumok? Mi van, ha egyszerű prevencióról van szó? Hogy a kedves olvasó-szavazó már felkészülten kapja majd az arcába a nyilvánosságra kerülő anyagot és nagyon pontosan tisztában legyen vele: ez csak hazugság, megírta a sajtó?"
vö.
b1.blog.hu/2017/03/18/simicska_a_valasztasok_elott_orbanra_nezve_kompromittalo_karaktergyilkos_dokumentumokat_hozna_nyilva
"Eszerint a választásokhoz közeledve Orbán Viktorra nézve súlyosan kompromittáló „karaktergyilkos dokumentumokat” hoznának nyilvánosságra, aminek következtében megrendül a Fidesz eddig töretlen népszerűsége."
Eladott Ország
"Amúgy a korrupció elveszítette bűncselekmény ­jellegét, mióta törvényesen beemelték a kormányzati kötelezettségek közé. Azóta nincs semmi baj azzal, ha a rokon ­barát pereputty a közpénzekben turkál könyékig, mert végső soron ez közérdek. Ugyanis ők akár genetikailag, akár kézrátétel útján olyan hihetetlen rátermettségre és tehetségre tettek szert, ami szinte kizárólag őket teszi alkalmassá a közpénzek és uniós források elköltésére. Értjük? Értjük. Azt is mondta Pintér Sándor, hogy nincs olyan ember, akit törvényesen le ne lehetne hallgatni. Ezért mondjuk kár volt fáradoznia a bizottság előtti megjelenéssel, mert elég nyilvánvalóan igaza van. Törvényesen hogy a túróban ne lehetne lehallgatni valakit? A kérdés csak az, hogy mennyire törvényes egy törvény. Vagy több. De a törvény, az törvény. Pintér meg Pintér. Tehát ugyan ő is hallott arról, hogy Lázár János hallott arról, hogy megfigyelik Magyarországon a civil szervezeteket, de mivel ez hadititok, nyilván nem beszél róla. Mármint a megfigyelésről, ami szigorúan titkos. Na nem baj, majd akkor én. Engem nem köt a titoktartási kötelezettség, merthogy nem vagyok titokgazda. Azt tudom, amit bárki más.
Mindez csak arról jutott eszembe, hogy Pintér Sándor olajozottan működő miniszter szerint
minden nagyon rendben van és a törvényeknek megfelelően figyelnek meg, hallgatnak le és
gyakorlatilag csinálnak, amit csak akarnak. Eddig is, ezután is. Közben néha bizottságosat
játszanak, hogy úgy tűnjön, itt még nyomokban demokráciát és jogállamiságot tartalmazó ország van. Pedig nem."
justhpeter
"egyre szűkül a bűnözők mozgástere"
Miután elfoglalták a kormányt, azzal gyakorlatilag lefedtek minden teret.
solidedge
Már csak a parlamentben van szabad mozgásterük a bűnözőknek.
Klubtag
"egyre szűkül a bűnözők mozgástere"
Nagyszerű!!! És mikor jelentik be az Ön eltávolítását...???
Aki Én
Tehát a jóságos és tisztalelkű Pintért is a migránsok miatt akarják lejáratni... hmm.
Yeromos
Egyre szűkül a bűnözők mozgástere, gyakorlatilag a parlamentbe koncentrálódott.
Aki Én
kolozsvaros.com/2017/03/18/mi-van-akkor-ha-nem-en-vagyok-paranoias/

,,A kémhistóriákban járatlanok gyermeki értetlenségével kérdem: mi ebben a logika? Miért hurcolna bárki is a mai digitalizált világban
papírosokat bárhonnan bárhová? De ha már valamiért hurcolni kell, akkor miért egy bűnözőgyanús illetőt találnak erre alkalmasnak,
akit ráadásul még meg is kell szöktetni és nyilvánvalóan azonnal körözést adnak ki ellene? Arról nem beszélve, hogy egy ilyen ember
szavahihetősége a sajtó, a külföldi politikusok és a közvélemény szemében is nagyjából a nullát súrolja alulról. Miért lőné lábon
önmagát valaki, aki ennyi energiát fektetett Pintér Sándor megbuktatásába?
Miféle dokumentumok azok, amelyek a magyar sajtót nem érdeklik, a külföldit meg igen? Mennyi a valószínűsége annak, hogy a
külföldi sajtó képes megbuktatni Pintér Sándort? Eleve, mennyi a valószínűsége annak, hogy amennyiben bármelyik vezető
politikusról, vagy egyéb, a kormányfőhöz közel álló személyről kiderülne valami – akár hamis, akár valós tények – az bármit is
befolyásolna és az illető bukásához vezetne? Ebben az országban, ahol Farkas Flóriántól Rogán Antalig ember nem bukik meg?"
Perwool
@Aki Én: Ma Magyarországon egy bűnszövetkezet (a Fidesz - csak a Fidesz) működik, amely az Európai Uniós pénzeket ellopja. Amit korrupciónak nevezünk az a Fidesz kormányprogramja.
Amikor a konzervatív fideszes vezető kijelenti, hogy Magyarországon nincs bíró aki elítéljen politikust 5 kormányzati év és volt 2/3-dal birtokukban...akkor?
Aki Én
@Perwool: ...a kérdés az, hogyan lehetséges, hogy van még ember aki ezt nem képes látni???
Kutyuska
A Fidesz-es mutyikat nézve én nem úgy érzem, hogy szűkülne a mozgásterük.
Perwool
@Aki Én: Az orbánisták mindent elhisznek, befogadnak, a lényeg, hogy a vezír valamelyik testnyílásából jöjjön az. Ha Orbán rámutat valamire és közli, hogy az fehér, elhiszik. Ha 2 perc múlva rámutat ugyanarra és közli, hogy fekete, azt is elhiszik.
Az orbánizmus nem politikai nézet, hanem vallásos hit.
Ez a sok homloklebeny-metszett elhiszi, hogy minket gyűlöl a fél világ (Nyilván mert irigyek.), pedig azok csak röhögnek ezen az idióta bolhacirkuszon és csodálkoznak azon, hogy mindezt egy néppel meg lehet csinálni 2017-ben az EU-ban.
Az ember nehezen tudja eldönteni, hogy röhögjön-e, vagy sírjon. Nekem pár méteren múlik a dolog. Sopronnál van az a pár méter. Az államhatártól keletre és nyugatra egyaránt folynak a könnyeim. Csak keletre a sírásától, nyugatra a röhögéstől. Mert kívülről nézve az egész marha vicces. Itthonról nem annyira...
"Minden relatív."
Aki Én
@Perwool: Igazából költői volt a kérdés, az ostoba és tudatlan hittel nem lehet mit kezdeni, csak aljas módon kihasználni. Egyébként ugyan ezt a fekete-fehér példát használom.
nezelodo
"Pintér szerint egyre szűkül a bűnözők mozgástere" Ez bizony vitathatatlan. Csak a politikus bűnözők érezhetik magukat biztonságban, remélem csak ideiglenesen.
eugen4402
Naná, hogy szűkül..!
Csak a sorrendre kell odafigyelni. Első lépés a hatalom megragadása, a második a törvénykönyvek "átírása", és láss csodát: a bűn erénnyé nemesült... Lucifer pályát módosít, beáll őrangyalnak, mi meg csak hápogunk, tátogunk, és legyintünk egyet. Nincs ember, aki ezt a rezsimet észérvekkel tisztára mossa. :-(((
Perwool
@eugen4402: ​A politikában mindig a jól lakot​ ember dönt, pedig az éhes embernek van igaza.
Az egész bagázs. ahogy az első kormányuk idején is, hiteltelen, és gazemberek összesúgásaival működik.
Egy politikus csak akkor mond igazat, ha egy másikat vádol hazugsággal...

"Miért fáj neked az égő élet? Nincs benne részed soha. Ne sírj, grófodnak lesz azért leánya, pénze, bora. Ne félj, a tél meg fog gyötörni, mint máskor, hogyha akar. Élethez, szemhez nincs közöd, grófi föld ez és magyar."
​/Ady/​
Jozefina
Ja meg a kötél a nyakukon!!! Gondolom a bűnözőkbe a belügy úr is bele tartozik!!??
papa.49
Majd nem vigyorog mikor a nyakára teszik a ,,bokrétát,, és kirúgják a lába alól a sámlit!!!
vladimir putin
a soltvadkerti gazolajszokito mindig is idegesitett, jol mondja, hogy szorul a hurok.
LOPNYI CSAK NEKEM SZABAD AZ OLAJBOL!
De a tavolkeleti munkaruha biznic maradhat, akkor csak a magyaroktol lopott.
quadrocopter
Mármint a rivális bünőző csoportok mozgástere szűkül, az "50 milliót kapott Sanyi bácsi diplomata táskába" belügyminiszteré nem!
qxy
Hogy hogy? nem fogják kiengedni a politikusokat a parlamentből?
Szűkűl az apád @a . Mit tudsz te a bűnözésről. azt amit el mondanak neked te " Müsüge".
Autó robbantás, kimegy a nyomozó és megkérdi a faszit.- kinek adtál el anyagot ? .- a faszi.- Semmi közöd hozzá ez nem rátok tartozik és be csukta az ajtót .Ha ezt meg lehet csinálni, mert meg lehet, akkor miről beszélünk?Mert ez igaz .
Jozefina
És erről is jó lenne hallani a véleményét, még a kispadra ültetés előtt:::

Ha az Index teljes cikkét elolvassa valaki, akkor (párt szimpátiától függetlenül) a nemlétező szőr feláll a hátán és a nem létező bicska megfordul a zsebében. Továbbá alapos a gyanú arra, hogy a politikai vezetés (élén orbánnal) nyakig benne van ebben arendszerben.
Az illetékes parlamenti bizottségoknal soron kívül kell foglalkozni az üggyel. Mitán az EU alaposan érintett, így Orbánt az EU elárulásáért és hazaárulásért azonnal fel kell jelenteni!
Ime a cikk:
index.hu/belfold/2017/03/21/titkosszol...
quadrocopter
@Jozefina: Az oldal nem található 404 error!
papa.49
A két lapátnyi füle közül ki kéne ütni a tökfejét egy doronggal, oszt. vigyoroghatna kedvére a baromarcú...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.