Az államtitkár szerint csak az ellenzék fújja föl a korrupciós ügyeket, bár azt nem hajlandó kimondani, hogy a Fidesz becsületes politikai közösség.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
relleporp
A cikk szerint: "Tiborcz cége pedig azért nyert annyi közbeszerzést energiatakarékos izzók beszerelésére, mert meglátta a lehetőséget, elsőként lett fontos szereplő ezen a piacon és odafigyelt, hogy milyen közbeszerzések lesznek elérhetőek, amit Csepreghy szerint mindenki megtehetett volna."
A látnoki képességekkel rendelkező Tiborcnál ez az odafigyelés annyit jelent, hogy az apósék intézték, hogy bizonyos önkormányzatok 100 %-os vissza nem térítendő támogatást kapjanak energiatakarékos izzócserékre, akiknél egy bizonyos közbeszerző cég olyan kiírásokat csinált, hogy az összes kiírásnak, szinte 100 %-ban a Tiborcz cége tudott megfelelni, aki így olyan magas áron nyerte el a sok milliárdos munkát, amiről más cégek álmodni sem mernek. Annyira látnok volt, hogy az uniós pályázat még sem jelent, de az önkormányzatokkal már évekkel előre legyeztették a projekteket, pl. Szekszárd esete, amire fény derült. Az ő felfogásuk szerint ez teljes törvényes és tisztességes és nincs benne semmi kivetnivaló.
dr. prédikátor
Csepregi te faszfejű köcsög!!!Akkor a Simlicska miért nem nyer??? Miért bukott nagyot???
human
Megy a maffiakormány elfogadtatása az emberekkel. Még vannak a fidesz szavazók közt akik nem hisznek Mészáros hirtelen jött megvilágosodásában. Őket kell még meggyőzniük, hogy ez így van rendjén és ez a normális.
Jozefina
Remélhetőleg démon lesz az egész mocskos banda csepregístől
namihami
Egyrészt démonizálják, ami a kisebb baj lenne. A nagyobb gond, hogy emellett még állami és EU-s pénzzel tele tömik.
A démont megtarthatnák, nekünk a pénz visszaadása éppen elég kárpótlás lenne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.