A 444 szúrta ki az azeri elnöki hivatal honlapján, hogy Lévai Anikó, Orbán Viktor felesége az azerbajdzsáni elnök feleségével, Mehriban Aliyevánal – aki egyébként Azerbajdzsán alelnöke is – együtt nyitott meg egy kiállítást, majd résztvett egy gálakoncerten. Mindezt a Heydar Aliyev Központban, amit a jelenlegi elnök ugyancsak diktátor apjáról neveztek el. 

A magyar first lady a Bakui Magyar Napokra utazott az országba. A programot közösen szervezte a helyi magyar nagykövetség és a Heydar Aliyev Alapítvány, aminek vezetője Mehriban Aliyeva elnöki feleség és az ország alelnöke.

Orbán felesége már megint az azeri diktátor nejével lóg

Lévai Anikó korábban levélben gratulált az azeri elnök feleségének abból az alkalomból, hogy férje, Ilham Aliyev alelnökké nevezte ki. A levelet egy azeri portálon hozták nyilvánosságra. Azerbajdzsánban korábban nem létezett az „első alelnöki” poszt, azt egy tavaly őszi alkotmánymódosítással hozták létre.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Pinochetné meglátogatta a családi bankot!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
Ne legyetek mán ilyen undokok! Csak stílustanácsadást kért tőle na! :-D
Eladott Ország
"A mindent átható korrupciótól bűzös, középkori feudális államot idéző sötét azeri diktatúrában
az országot vezető szuverén despota azt találta ki, hogy saját feleségét nevezi ki az úgynevezett „első alelnöki” posztra, amelyet először is létre kellett hozni, mivel ilyen mostanig nem létezett. Igen, bizony így történt: ehhez a kinevezéshez gratulált levélben az Orbán nevű Viktor felesége, bár ettől a magyar sajtó valamiért nem volt annyira hangos. Bár mondjuk akkor se üvöltöttek torkuk szakadtából, amikor Sajátlábék Bahreinban miniszteri szinten csokikáztak Magyarország képviseletében. Lévai Anikó a szánalmas, otthonkás konyhai biodíszlet, aki a háttérben hallgat, tűr és néha a látszat kedvéért – azt gondolván, hogy ezzel minden helyrehozható – diktátorfeleségek oldalán jótékonykodik. Akik szintén a látszat kedvéért tesznek úgy, mintha valójában nem asszisztálnának Anikó módjára egy ország kirablásához, erkölcsi és szellemi nyomorba döntéséhez."
szaboria1
Csak nem a bukás után oda akarnak menekülni?
Ördögvadász
Érdeken alapszik minden, barátom. Minden!
nezelodo
@szaboria1: Azért a kormány hivatásos jövendő mondoi, halottlatoi megkérdezhetnek Rákosi pajtast, milyen arrafelé a vendéglátás a bukás útan...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.