Egy múlt heti interjúban vallotta Zorán, hogy soha nem jutott eszébe állami támogatást kérni egy koncert megrendezésére.

A zenész úgy fogalmazott, nála

mindig arra ment ki a játék, hogy jöjjön annyi ember, hogy a belépők ára fedezze a koncert költségvetését.

L. Simon László fideszes képviselő az ATV műsorában plakátokkal bizonygatta, hogy Zoránnak is voltak korábban támogatói. 

L. Simon László Zoránban találta meg a NER új ellenségét

 „Egy olyan koncert, melyet az OTP vagy a Telekom támogat, nem pusztán a jegyárbevételből tartja fenn magát”, és egyszer még az állami MVM is felbukkant támogatóként, tehát Zorán érvelése, hogy soha nem kért pénzt az államtól, téves

– mondta L. Simon, aki ezek szerint nem érti, mi a különbség a kormány és egy állami tulajdonban lévő cég között. Vagy az is lehet, hogy ha egy cég állami tulajdonban van, az csak a kormány meghosszabbításaként működhet.

(444.hu)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Koszos "rákellenes barackmagos" ocsmány féreg! Tetű!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
L.Szájmon !! Már fél egykor arra gondoltam, hogy egyre hülyébb leszel...
egyvandor
A nertársak mindig keverik a közpénz és a magán vagyon fogalmát. (nem feltételezem hogy véletlenül.)
Ezt a zelsimont kvázi senki sem ismeri és garantáltan most van a csúcson. Akik mégis, annak többségének egy senkiházi suttyó jut az eszébe.
Zorán tök kiegyensúlyozottan nyilatkozott, erre egy fidesznyaloncnak egyből reagálnia kellett. Aki nincs velük az ellenük.
namihami
Elolvasta a plakáton a támogatók nevét? Hát azt azért nem gondoltam, hogy olvasni is tud. A ""versei"" alapján biztos voltam abban, hogy csak írni, óóó nem, csak betűket egymás után rajzolni tud, mindenféle logikus sorrend nélkül.
Egyébiránt: valaki magyarázza már el neki, hogy a támogató nem ajándékba adja a pénzt. Meg van győződve arról, hogy azt nyereséggel fogja visszakapni. Tehát inkább befektetésnek mondanám, mint támogatásnak. Micsoda különbség!!!
Aki Én
Az állami támogatások szakértője.
L Simon, de el ám... el a retkes fajtáddal...
Jozefina
Hájfejű disznó! Erről kellene beszélned/beszélnetek:

Ha az Index teljes cikkét elolvassa valaki, akkor (párt szimpátiától függetlenül) a nemlétező szőr feláll a hátán és a nem létező bicska megfordul a zsebében. Továbbá alapos a gyanú arra, hogy a politikai vezetés (élén orbánnal) nyakig benne van ebben arendszerben.
Az illetékes parlamenti bizottségoknal soron kívül kell foglalkozni az üggyel. Mitán az EU alaposan érintett, így Orbánt az EU elárulásáért és hazaárulásért azonnal fel kell jelenteni!
Ime a cikk:
index.hu/belfold/2017/03/21/titkosszol...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.