Kifejezetten örülünk, hogy Budapest főpolgármesterének legfőbb gondja az, hogy pszichiáterhez küldje a HVG újságíróját. A város köszöni, jól van - ugyebár.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/02/02/pontosan-olyan-mint-a-kormany-es-az-egesz-bubanatos-ner-rovidlato-ostoba-taplo/
Ennyire ostoba ember kevés helyen tölthetne be akár csak portás posztot is, nemhogy egy egész fővárost vezessen, de Magyarország ilyen szempontból is nagyon különleges hely. Mi direkt a degeneráltakra szeretünk szavazni. Imádjuk, ha olyan miniszterelnökünk van, aki olyan béna, hogy annyi megtakarítást sem képes felhalmozni, amiből ki tudná cseréltetni az otthonában a kazánt, ha az tönkremegy. Olyan külügyminiszterünk van, aki negyvenéves korára is a szüleitől kuncsorog pénzt, luxusvillát vásárol a kölcsönpénzből, teli van adóssággal, saját erőből a családját sem képes eltartani, mégis feltűnően nagylábon él. De legalább most az apu pénzéből, közel 170 millió forintért vásárolt dunakeszi villát meg tudta mutatni Petike Szergej Lavrov külügyminiszternek, mivel tegnap a Szijjártó családnál vacsizott az orosz politikus. Tarlós tökéletesen illeszkedik az Orbán ­rendszerbe. Nem érdekli az ország, az országban élő emberek sorsa. Elvárja, sőt, megköveteli, hogy mindenki járuljon hozzá anyagilag az ő elképzeléseihez, miközben lényegében megveti, lenézi azokat, akiktől a pénzt várja. Pontosan olyan, mint a kormány és az egész búbánatos NER. Rövidlátó, ostoba tapló. Mindössze annyi a különbség, hogy ezt ő ki is mondja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.