“Minden autoriter rendszernek szüksége van egy nagy ellenségképre, Hitlernél kellettek a zsidók ellenségnek. Orbán Viktornak is kell sokféle ellenség, például most a migráció, de az Európai Unió is” A meglepő megállapítást Molnár Róbert, a frissen alakult, Gémesi György-féle Új Kezdet nevű párt egyik alelnöke, Kübekháza polgármestere tette a belga RTBF közévében. A kormánymédia zászlóshajója, a Magyar Idők azonnal ráúszott Molnárra, árulná el, mennyire tartja szerencsésnek a párhuzamot, de nem érte el a politikust.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Mi ebben a meglepő? Mások is megtették ezt már külföldön.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Edmond Dantes
Ha valakinek nem tetszik Orbánnak Hitlerhez való hasonlítása (természetesen a hatalomtechnikai eszközök tekintetében),annak javaslom,hogy tanulmányozza a sztálini diktatúrát a harmincas évek Szovjetúniójában.Meg fog döbbenni,furcsa időutazásban lesz része.Lehet választani.
coni
Eddig zseniális a Gémesi párt. Gémesi meg az alelnök elviszi a balhét így a többieket nem tudják lejáratni,mert senki nem tudja kik állnak mögötte. Érzésem szerint komoly szakembergárdát fog felvonultatni, de akárhogy is hiánypótló párt a Fideszből kiábrándult jobboldaliaknak, de lehet még a Botka kolbásztöltésétől megcsömörlöttek is megtérnek.
quadrocopter
Fú wazze, ezt a szégyent, egy skizofrén idiótát hasonlíztani Hitlerhez,, ha élne, rögtön átállna az oroszokhoz!
Grafix69
Sajnos a Nemzeti szocializmus és a Nemzeti együttműködés rendszere ideológiai szempontból nagyon nagy hasonlóságokat fed fel. Történetesen eljutottunk odáig , hogy aki nem Fidesz-Kdnp párt szimpatizáns az vagy Soros bérenc vagy gonosz ellenség , netán szegény és annyit is ér . A másik érdekesség ,hogy a Nemzeti szocializmus az egyént , mármint a népet csak egységként kezelte és az egyéni érdekeket figyelmen kívül hagyta , kivéve a hatalomban lévő pártkatonákat mert ott csak az egyéni érdekek a mérvadók. A másik ,hogy a Nemzeti szocializmusba is a felnövekvő nemzedéket bele kényszerítették a politikai ideológia elfogadásába mi több csodálatára kötelezte. A NER rendszere is hasonló iskola politikát folytat. A populista nép hülyítés is mind a két rendszer ismérve . A diktatórikus rendszer bevezetése és az egyed uralom is tökéletesen példázza mind az SA mind a TEK mind a határvadász ideológiát , persze nyilván már modernebb rendszerben . Persze mind a kettő a harácsolás politikája és nem szól még csak kicsit sem a polgárok életének jobbá tételéről kivéve a hangzatos ígéreteket . A Fidesz szónoklatairól nem is beszélve . Lehet ezzel nem ért egyet mindenki , de az én meglátásom szerint a szélsőséges jobb oldal irányába megy el.
Perwool
@Grafix69: A hazaáruló meg mára azt jelenti, hogy nem híve Orbánnak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.