Nem fér bele a véleménynyilvánítás és a gyülekezés szabadságába az, hogy valakik tönkretegyenek egy nemzeti ünnepet, vagy akár csak egy pártrendezvényt. Erről Kövér László házelnök beszélt az Echo Tv-ben. A pártok jelenlegi erőviszonyaival kapcsolatban az Országgyűlés elnöke úgy vélekedett, nem feltétlenül jó, hogy nincs ellenfél a porondon. Úgy látja: az ország szempontjából is veszélyes, hogy nincs egy olyan szellemi erőközpont, amely képes lenne hiteles kritikát gyakorolni a kormány tevékenysége felett. Kövér László szerint, ami Magyarországon 26 éve zajlik, az egy hideg polgárháború.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem Köteles elvtárs ti dúltok ebben az országban! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Nem Köteles elvtárs ti dúltok ebben az országban! =))
namihami
Nem fér bele a véleménynyilvánítás és a gyülekezés szabadságába az, hogy valakik tönkretegyenek egy nemzeti ünnepet, vagy akár csak egy pártrendezvényt.

Hogy úgy van. Miként is esett meg az a dolog a Demszky-féle tojásdobálással? Vagy a Gyurcsány-féle paradicsomdobálással és bekiabálással? Vagy ez még nem lépte át az általad felállított határt? Nem ezt az ""önkéntes megnyilvánulót""emeltétek ki azóta mindenfélestallumba?
Te is ugyanolyan hülye, szenilis vagy már, mint seggny..lató Gazdád? Nem kéne azért mindenben róla venni a példát.
Béla333
Nektek köszönhető ez a hideg polgárháború!
Mi szenvedjük ezt meg, ti jól elvagytok a lopott pénzekkel!
Egyébként meg amikor tojásdobálással ünnepelte a Fidesz a március 15-ét, akkor kellett volna a dobálókat leállítani! Lehet hogy más országunk lenne, még az is lehet, hogy fütyülés sem lett volna ezen a március 15-én!
Itt is igaz: amilyen az Adjon Isten, olyan lesz a Fogadj Isten!
quadrocopter
"...nincs egy olyan szellemi erőközpont, amely képes lenne hiteles kritikát gyakorolni a kormány tevékenysége felett."

Tehát a birkahodály sem képes fékezni az idiótát, mert aki nem lép egyszerre...az mehet dolgozni, amihez nemigazán szoktak hozzá!
egyvandor
A vezénylő tábornok vezetésével. 'Vótmá de. Nem sül le a bőr a képetekről?
Nessy
Nem tudtam, hogy a pszichiátria probléma, a krónikus hazudozás levegőben terjedő fertőző kór! De úgy látszik a FIDESZ táborban járvány szerüen terjed!
justhpeter
Tehát a 26 év egy hideg polgárháború volt. Azaz semmi ahhoz képest, ami majd lesz. Amikor már az egyetlen bankkártyával is nehéz lesz menekülni.
Pálinkafőző Rézüst
Ez egy olyan hideg polgárháború Magyarországon,amelyet Kövércsapajev elvtárs, és társelvtársai szítanak, és provokálnak, hogy ne lanyhuljon,szinten maradjon. Finkelstein elvtárs legkiválóbb tanítványai...
quadrocopter
Neked mély kuss van paraszt Kövér, Strasbourg már véleményt mondott az újságírók kitiltásáról - szarházi bunkó!
bencemacska
Én egyetértek azzal, hogy büntessék a nemzeti ünnepek megzavaróit.
DE: MINIMUM 15 évre visszamenően!!!
Beleértve a Balsai semmisségi törvényének eltörlését is!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.