Kufárkodnak az önkényuralmi jelképekkel. A Jobbik szerint érdekes, hogy nincs horogkeresztes pelenka. Veszélyben a Milky Way és a San Pellegrino is.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Takarodj anyádba, te szarházi Lézer! Legalább a neten néztél volna utána, te mocsok!

" Az 1863-ban alapított patinás cég az 1889-es párizsi világkiállításon mutatta be legújabb, dr. H. Elion, Pasteur tanítványa által kifejlesztett „A” élesztővel erjesztett sörét, ami különleges íze miatt el is nyerte a világkiállítás nagydíját.
Az 1889 után palackozott sörök címkéjén nem csak az elnyert rangos díj, hanem már a híres vörös csillag is rajta volt. A piros csillagot a középkori szimbolikából vették át. A csillag négy sarka a vizet, a földet, a levegőt és a tüzet szimbolizálja, az ötödik pedig a mágikus erőt, ami itt konkrétan a főzet különlegességére, egyediségére utal.
(Az „A” élesztő összetevői máig szigorú gyártási titkot képeznek.) A patinás sör címkéjén tehát már azt megelőzően ott virított a vörös csillag, hogy mint a kommunista eszmeiség szimbóluma Trockijnak, vagy bárki másnak eszébe jutott volna. "

www.origo.hu/tudomany/tortenelem/20161118-semmi
-koze-sincs-a-munkasmozgalomhozes-a-kommunista-
eszmeiseghez-a-heineken-cimkejen-levo-voros.html

Világos, szarházi patkány?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
Felnőtt emberek, közéleti szereplők hogyan lehetnek ennyire "gyerekesek", hogy ilyen primitív ábrákból politikai ügyet fabrikálnak..? Szégyen, de pont az a színvonal, mint a kis bunkóké, akik nemi szerveket firkáltak a falra, és roppant elégedettek voltak "művükkel"...
Cefi
@quadrocopter: 20.42 Kis kiegészítés: Lézer példaképe, Lenin elvtárs 1870-ben született, tehát akkor már hét éve használták a Heineken csillagot. Tehát a komcsik még a jelképüket is lopták.
Nessy
Ez a társaság nem komplett! Ki az a marha, (rajtuk kívűl), aki ránéz a sörös üvegre, és a kommunizmus jut eszébe?
Azt hiszik, hogy a szomjas ember a cimkét tanulmányozza, majd elgondolkozik, hogy hány helyen is van zászló, címerben, cimkében "önkény uralmi jelkép"? Egy francnyavalyát!
nyanya001
hvg.hu/itthon/20170321_fidesz_lex_heineken_visszakozas?utm_source=hirek.ma&utm_medium=referral

Csendben kihátrálnak a kormánypártok Lázár János és Semjén Zsolt nagy vihart kavart javaslata mögül, amely tiltott önkényuralmi jelkép használatára hivatkozva akár kétéves börtönbüntetéssel fenyegetné a Heineken forgalmazóját – értesült a hvg.hu. A tervezetet még a Fidesz-frakció jogászai is védhetetlennek találták.

„Na és? Ma beleállunk, aztán majd kiállunk belőle” – cinkos mosollyal a bajsza alatt így kommentálta hétfő kora délután a parlamentben egy fideszes képviselő a hvg.hu információját, hogy a kormánypártok szépen csendben ejtik majd a múlt héten benyújtott lex Heinekent, amely akár kétmilliárd forintra vagy letöltendő szabadságvesztésre büntetné az önkényuralmi jelképek – mint a vörös csillag – kereskedelmi célú felhasználóját. A dolog pikantériája, hogy a javaslat egyik benyújtója, Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter hétfőn úgy tartotta meg indulatos, Heineken-ellenes expozéját a tervezet frissen kezdődött általános vitájában, hogy a Fidesz és a KDNP délelőtti frakcióülésén már elhangzott: átgondolatlan volt és nem állja ki az alkotmányosság próbáját a javaslat.
Inkább nem kommentálom mert ...
quadrocopter
@nyanya001: Primitív kis buta állatok, előaták a Nagy Semmit! Már csak az a kérdés, hogy miről akartak terelni?
nyanya001
@quadrocopter: Az országban uralkodó nyomorról !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.