Nem tudom, tetszenek-e figyelni, Magyarország milyen szépen beleállt ebbe az Igazi Csiki Sör ügybe: Hódmezővásárhelyen a polgármester bojkottra szólította fel a helyi kocsmárosokat a csúf, gonosz Heineken ellen, Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter pedig a múlt heti kormányinfón azt találta mondani, hogy a magyarországi Heinekennek (mely két éve a magyar kormány stratégiai partnere) közben kéne járnia, hogy testvércége ne piszkálja a magyar szimbólumokat Romániában. Szerintem már nem kell sok, hogy Schmidt Mária ráébredjen, Lénárd András valójában Csaba királyfi legfrissebb reinkarnációja, lehet még a Parlamentben is saját vitrint kap, rögtön a korona mellett.

Forrás: erport.ro
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Közben a mélymagyar hörög ezerrel.
quadrocopter
Szarházi sunyi patkányok! A Nagy Nemzethy Sörügy...a milliádos lopások árnyékában!
lampa laz
A cikket elolvasva már érthető, h miért rántottak a lóhúgy mellett kardot.
Az elhíresült dunaszerhahelyi maffiától azért távol tartanám magam orbán helyében, ezek a fiúk nem szoktak szórakozni azokkal akik sértik az érdekeiket.
bakegya
@lampa laz: HÖRPINTSÉK CSAKKK FÖL-...amikor én sörrészvényért álltam sorba...na jó,azokat a papirokat is éppen úgy lehugyozhatták az elsőbbségi tulajdonosok ,mint az OTP-aztán MINDJÁRT A KINOINT IS-mert aKINEK SOKKAL TÖBB PÉNZE VAN AZT AZ MINDJÁRT KIVÁSÁROLTA-INGYÉ...ILYEN MA MINÁLUNK ...JÖN FÖL...JÖN JÖN A MÉSZÁROS ÉS AKI NEKI...PONTOSABBAN MINDENKI TUDJA KINEK ÚTBAN VAN ANNAK SZABADSÁGHARCOT KELL-ÉS KELLL INDÍTANI,DE NYERNI...NYERÉSZKEDNI IS MINDEN ÁRON.ÍGY ÉPÜL SZÉPÜL FELCSUTKAY ORSOSÉK TELE PUTTONYA
Egyik olalon becsalogatja a külföldi pénzeket,és ha már beugrottak a mi piaci térfelünkön szépen megkopasztja őket-ez kéremszépen az orbán orsos családi maffiózók korrupt zsenije-AZTÁN SENKINEK SEMMI KÖZE HOZZÁJUK -MEGÜZENTE A NEMZET FÉNYETETÉSBŐL SAJÁT LÁBON TÁNCIKÁLÓ VŐJE...ha ebből bárki nem tanul az ki lesz nyírva a NEMZET NEVÉBEN.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.