Csendben kihátrálnak a kormánypártok Lázár János és Semjén Zsolt nagy vihart kavart javaslatából, amely tiltott önkényuralmi jelkép használatára hivatkozva akár kétéves börtönbüntetéssel fenyegetné a Heineken forgalmazóját - értesült a hvg.hu. A tervezetet még a Fidesz-frakció jogászai is védhetetlennek találták.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Ebből is látszik, h mekkora marhák. Azzal minden normálisan gondolkodó tisztában van, hogy ezeknek a barmoknak csak ennyi eszük van, de akkor is szégyen, h ezt az országot naponta lejáratja ez az idióta társaság és ez tragédia.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
colibri
Ha ezután sört veszek, az csak Heineken lesz, ez biztos! Csakazértis, szemét semjén-lázár, csillaggal, vagy csillag nélkül.
Eladott Ország
"Apropó Lázár: Semjénnel együtt találták ki a minap, hogy megszopatják a több ezer magyar
állampolgárnak munkahelyet biztosító Heineken Magyarországot. Mivel jobbat nem tudtak
kiizzadni velejéig korrupt kútfejükből, a Heineken címkéjén/dobozán lévő önkényuralmi
jelképnek minősített vörös csillag miatti börtönbüntetést helyeztek kilátásba a holland sör
forgalmazójának, amit egy cseles törvényjavaslatban fogalmaztak meg. Ennek az elmebajnak nem hogy nincs vége, hanem minden jel szerint most kezdődik. Lázár úr javasolja továbbá azt is, kérjék meg szépen a helyi kereskedőket és vendéglátósokat, ne forgalmazzanak Heinekent. Most nem is azért, mert akkor, teszem azt, tételes adóellenőrzést kaphatnak – csak úgy, szép elhivatottságból. Természetesen mindenki mélységesen egyetértett a „javaslattal” – egy elkötelezett képviselő hölgy legott vállalta is, hogy pár napon belül megfogalmazza a kiáltványt . Azután, még mielőtt Szijjártó elküldte volna sms-­ben a hadüzenetet, jobbnak látta csitítólag megszólalni a holland nagykövethelyettes;
végül a Heineken Hungaria ügyvezetése is igyekezett némi józan észt plántálni Lázár
„Nagymenő” Jánosba, meg a főnökeibe.
papa.49
A fütyisz nagy része jogász, hogy milyen ezt mutatja a működésük, én egy sima tyúkpert nem bíznák egyikre se!!!
Eladott Ország
@papa.49: Deutsch Tamás, 1986-ban kezdte meg egyetemi tanulmányait , de 1992-ben csak abszolutóriumot szerzett és házassága alatt titkárnőjét, teherbe ejtette/vágta.
nol.hu/belfold/20130222-nem_adjak_ki_deutsch_tamas_szakdolgozatat-1368677
Nem adják ki Deutsch Tamás szakdolgozatát. Röviden ennyit a drogos Digóról, meg a jogtudományáról, nem beszélve a másik soha nem praktizált jogi doktorról a csúti cigányról.
1magyar
Inkább arról az oldalról kellett volna ezt a dolgot megfogni, hogy olyan minőségű-e nálunk a sör mint az anyaországban.
papa.49
@Eladott Ország: Amikor sorra ,,alkotják,, az olyan törvényeket amik az első szűrőn felakadnak, akkor nem dicsekednék helyükben a végzettségemmel!!!
Én bármikor vállalom az általam végzett munkáért a felelősséget, náluk ez hiányzik!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.