A kormánytagok többsége nem akarta elárulni a 444.hu-nak, hogy elutazik-e a lisszaboni portugál-magyar vébéselejtezőre, és ha igen, ki fizeti az utat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Adalék a „ki fizeti a révészt” témához

A nagy süketelésben két dolog egyértelmű

Folyik a találgatás, a ködösítés és már adok-kapok annak ürügyén, hogy „nagyobb delegációval készül a kormány Lisszabonba, ahol a magyar és a portugál válogatott játszik sorsdöntő világbajnoki selejtezőt szombaton.”. A legélesebben a kinek a költségén merült fel, ahol két dolgot feltétlenül ki kell emelni: (túl azon az apróságon, hogy miképp van az, hogy az OTP és az MLSZ üzletileg nem különül el?):
Az MLSZ szerint: „A bevett gyakorlatnak megfelelően, az MLSZ nem finanszírozza politikusok, kormánytagok, és azok családjának utazását az idegenbeli válogatott mérkőzésekre. A Szövetség részéről az MLSZ elnökségének tagjai és a szponzorok kapnak meghívót ezen találkozókra. Ez most, a közelgő portugál meccs esetében is így van”. Aminek az ad igazi pikantériát, hogy ahogy szokták. Mint ismert Őfenesége (többször fiacskájával együtt) már többször utazott és vett részt meccseken az MLSZ közreműködésével!!
A másik „a miniszterhelyettes, Tállai András, az adóhatóság és a mezőkövesdi klub elnöke” esete, akinek illene tudni, hogy ez nagy-értékű ajándék, amiről vallani és ami után adózni kell! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.