Fél éve megpróbált már magával végezni a Szentendrei úti halálos baleset okozója – értesült a Blikk.

A balesetet ittasan okozó O. Á.-t a kórházban helyezték előzetes letartóztatásba, az erről szóló tárgyalást is a kórteremben tartották.

A Blikk hétfői értesülései szerint legalább 4 üveg bornak megfelelő alkohol volt a férfi vérében, aki szombat hajnalban okozott halálos balesetet a Szentendrei úton. A balesetben a vétlen autóban ülő két fiatal, az ifjúsági világbajnok kajakos Janza Richárd – Janza Kata népszerű színésznő rokona – és barátja, D. Bálint haltak meg.

A Blikk cikke szerint a balesetet okozó férfinak több hasonló Mercedes CKL típusú autója is van – egy ilyet vezetett szombat hajnalban is. A férfi a lap értesülései szerint fél évvel ezelőtt megpróbált véget vetni életének.

Fél évvel ezelőtt Á.-t egyik éjszaka a pszichiátriára szállították. Öngyilkos akart lenni, és megpróbálta felvágni az ereit, ám a segítség időben érkezett

- ezt a férfival jó kapcsolatban lévő nő mondta el a Blikknek.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Mindjárt gondoltam, hogy nem a napszámos Józsi szaladgál ilyen mata részegen merdzsóval az éjszakában, aztán meg két ügyvéd vigyázza az álmát! Kár, hogy nem sikerült neki a falcolás korábban, mindenki jobban járt volna.
papa.49
Akkor miért nem ment neki valaminek, más áldozatok nélkül???
Aki Én
Lehet, hogy szándékos volt...?
Döbbenet :(
vukkocska
@Aki Én: Szerintem nem, taj részeg volt, a leírtak szerint több üveg bor volt a vérében. Ha akkor sikerül az öngyilkossága, most két fiatal, sikeres ember élhetne. :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.