Azt gondolta, kellemetlen lesz Orbán Viktor salgótarjáni fogadtatása? Tévedett! Egy kis, ám annál lelkesebb csoport nem tudott betelni a miniszterelnökkel. Túry Gergely képei.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Ezek a vénasszonyok biztos annak reményében mentek oda, hogy alaposan végigtaperolják őket az izmos fiatalemberek, őistensége nyugalmát megzavaró eszközök után kutatva...:-)
dr. prédikátor
El tudom képzelni hogy a vén luvnyáknak hogy benedvesedett a bugyingó!!!Most egy h két hétig nincs kézmosás meg fördőzés!!!Agyamentek!!!
36
:)Hűű...még a haját is megsimogatták. Az pedig, a nő oldaláról nagyon szeretetteljes és gondoskodó gesztus a férfi felé.
Villon
Hosszasan lehet sorolni azon diktátorok nevét, kiket lelkesen ünnepeltek. Az élet persze hoz fura fordulatokat. Mai vezetőink között is vannak, kik boldog mosollyal tapsoltak az előző rendszer vezetőjének, ... ma már hevesen tiltakoznak, ha azt állítják róluk, hogy valaha kiszolgálták, ünnepelték. Sőt! Dicsfényben fürödve köpik arcon azokat, kik nemrég még támogatóik voltak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.