Demeter Ervin, az első Orbán-kormány volt nemzetbiztonsági minisztere indulhat 2018-ban Mengyi Roland egyéni körzetében – tudta meg a hvg.hu.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
húúú hogy még ezt a gátlástalan f.. is alul lehet múlni! =))
Eladott Ország
demetervin.hu/magunkrol.html
Számukra a saját pénztárcájuk vastagsága a legfontosabb, a közpénzből fizetett emberek nem a közért dolgoznak. Persze mindezt látványos semmittevéssel, üres mondatok puffogtatásával próbálják palástolni. Egy cinikus, gátlástalan hatalom foglya az ország. Egy hatalomé, amelyet a pénz imádata tart egyben. Minden egyéb üres fecsegés, népkábítás.
Lassan előkerülnek a kutyabőrök, használatba kerülnek a nemesi címek, a földesurak kihirdetik az első éjszaka jogát, a papok megkövetelik az egyház jussát, a jobbágyok meg dolgozhatnak a tekintetes Demeter Ervin mádi borászatában, aki a munkaalapú társadalomban kétkezi munkával, állami fizetésből gennyesre kereste magát, ő lesz a Voldemort II.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.