Az egyik néni konkrétan beletúr a kormányfő hajába, akár egy édes gyermekét kényeztető anya. Mint az a HVG remek képgalériájából kitűnik, a korosodó hölgyek valósággal felfalták a komor tekintetű testőrök gyűrűjében érkező miniszterelnököt. Kézcsókot ezúttal ugyan nem sikerült rögzíteni, de a rajongás megannyi más megnyilvánulását igen, például azt is, ahogy az egyik néni konkrétan beletúr a kormányfő hajába, akár egy édes gyermekét kényeztető anya. Orbán egyébként a Modern Városok Program keretében ugrott be a szocialista vezetésű megyeszékhelyre, amelynek, ha már ott volt, legott egymilliárdos kormányzati támogatást ígért különféle fejlesztésekre.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
@Aki Én: Ezek, akkor sem hinnék el, hogy Orbán lop, ha a vajas kenyeret Orbán tépné ki a kezükből, akkor is inkább kezet csókolnának nekik.
Az sem számítana, ha saját anyjukat akasztanák, csak Orbán legyen a hóhér.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
"... az egyik néni konkrétan beletúr a kormányfő hajába,..." - szerintem meg akarta tépni!
mariaberta
Az éltesebb hölgyek, helyesebben vénasszonyok már csak ilyen rajongásra képesek, otthon ugyanis vagy van még férfi ember, vagy csak a macska -abból is a kandúrja- akinek bele lehet túrni a hajába. Mellesleg el is vihetnék haza és megőrizhetnék maguknak.
papa.49
Szégyenletesek ezek a lökött vén szatyrok!!!
volvós
@Perwool: 19:06

Szarevö román agyatlan szöröstalpu...Hát ez Viktorka
lelkes szavazóbázisa...Beteg állat !!
Aki Én
@Perwool: 19:06
Hát erre nem nagyon lehet mit mondani. orbán szektája ilyen és hasonló beteg emberekből áll. Szerintem ez megtenné csak úgy, nem kéne hozzá Erdély.
Szomorú, hogy ilyen beteg emberek járnak köztünk.
nem tibi
És kiderült hogy odalökött némi pénzt de egyébként ezzel semmi sincsen megoldva Salgótarjánban . .-((((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.