Újabb céget szerzett Mészáros Lőrinc, igaz, az már jó másfél éve az intézőjének tartott Csík Zoltáné volt. A vezércége által az év elején megvett Wellnesshotel Építő Kft. egyetlen tevékenysége az út- és autópálya-építés.

A felcsúti polgármester Budaörsre is betette a lábát, a Mészáros és Mészáros Kft. idén január végén vásárolta meg a Wellnesshotel Építő Kft.-t – írja az Átlátszó.hu.

Mészáros Lőrinc bekebelezett egy budaörsi céget

vállalat már tavalyelőtt ősz óta Csík Zoltáné volt, akit sokan Mészáros előfutárának tartanak: ahol ő felbukkan, ott előbb-utóbb a felcsúti polgármester is.

Az ügylet előzménye volt, Csík Zoltán egy másik cége, a Kovik 2008 Kft. megszerzett egy több mint két hektáros budaörsi ingatlant. Csík később megszerezte az oda bejegyzett Scentrum Kft.-t, és azon keresztül a Wellnesshotel Építő Kft.-t is.

Az egyelőre nem ismert, hogy Mészáros mihez kezd a Wellnesshotellel: a cégnek öt éve nincs árbevétele, legutóbbi bszámolója szerint pedig alkalmazottja sincs.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
...épp itt az ideje, hogy pár gramm ciánt " kebelezzen " be !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Nem volna egyszerübb egyszerre az egész országot Mészáros nevére írni? Hiszen a "gazdája" már úgyis hitbizományként kezeli kis hazánkat!
cikicakk55
Azért még nagyon szeretném megérni,hogy arról legyen fenn fénykép,mikor megtudja,hogy ami a nevén van az nem is az övé,ráadásul a gazdája aki palira vette,már árkon bokron túl van és Ő itt maradt egy fillér nélkül.Azt írják,hogy nem tudja még Mészáros mit tegyen a legújabb vagyonával.Persze,hogy nem tudja,hisz azt sem tudja a marhája,hogy mit ír alá mikor az orra alá nyomják. Mondjuk az lenne az igazán szép végjáték,ha a megbízóit bilincsbe verve vinnék a cellájába és közösen töltenék el életük hátra lévő részét. Nem az a kérdés,hogy ez bekövetkezik-e,hanem az,hogy mikor?
volvós
Isten örizz, ezeket cellába zárni, amikor ott van
50 méterenként a jó erös lámpavas, meg a drótkötél
erös hurokkal !!!...
nezelodo
Arra nem is kíváncsi senki mikor telik fel a bendője a két kisgömböcnek?
qxy
a cégnek öt éve nincs árbevétele, Na majd akkor most lesz . Olyan megrendeléseket kap Orbánctól hogy az csak na.
Na most kellene beszervezni egy két fekete mágust vagy boszit de az igazi fajtából oszt .-" Na ide a pénzeteket de gyorsan mert ha nem elvisz az ördög.
mariaberta
Amilyen okos, tehetséges,,, meg van Orbán utódja... Jaj de jó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.