Megint elromlott a fék egy Alstom metrón. Ezúttal az alagútban, a Széll Kálmán tér és a Déli pályaudvar között krepált be a szerkezet.

A jármű befékezett és onnantól se előre, se hátra. Az utasok vagy 10 percig az alagútban vesztegeltek, mire sikerült kitolni az állomásig – tudta meg a Blikk.

Az Alstom metrók fékeivel kezdettől fogva bajok voltak, annak idején kis híján nem kapta meg a hatósági engedélyeket a jármű, mert többször nem működött rendesen a fék.

A kimaradó szakaszon pótlóbuszok szállítják az utasokat.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Jobb híján az utasok egy kis barlangtúrán vesznek részt. Zajlik az élet a város alatt. A hatóság meg sunyít.
Desischado
Isten ne adja, de ha egyszer bekövetkezne egy tragédia, akkor mivel mosakodnának?
Eladott Ország
Jobb híján az utasok egy kis barlangtúrán vesznek részt. Zajlik az élet a város alatt. A hatóság meg sunyít.
kukac50
Nincsen semmi probléma a metró körül, úgy mint éhezők se nincsenek az országban.
Orbán jobban teljesít! Lopásban!
Eladott Ország
b1.blog.hu/2017/02/07/nala_alkalmasabb_ember_nincs_a_fideszben_a_korrupcio_kivizsgalasara?full_commentlist=1
A vizsgálatot a gazdasági bizottság elnöke kezdeményezte. Ő Tiszta Kezek magyar fideszes megfelelője, a puritanizmusáról és morális hajlíthatatlanságától közismert. Bánki Erik, csiga gerincű. Ő volt az, aki törvénymódosítást terjesztett be arról, hogy a Nemzeti Bank alapítványainak vagyona veszítse el közpénz jellegét. Ugyancsak ő volt az, aki törvényben engedte meg a Magyar Postának, hogy eltitkolja a gazdálkodási adatait. Továbbá az is ő volt, akinek tavaly két inaktív, halott cége 55 millió forint hasznot hozott. Mondom, inaktív, halott cége. Valamint az is, aki "technikai hibaként" diplomát hazudott magának. Ugyancsak technikai hibaként" egy teljes céget el tudott felejteni a vagyonnyilatkozatából. Ezek után az biztosan állítható, ha valaki, Bánki Erik jól ismeri a magyarországi korrupciót. Igazi innovátor: nemcsak azért, mert neki az inaktív cégek is váratlanul több tízmilliós nyereséget termelnek időnként, hanem nyelvi-kulturális értelemben is. Már magát a kifejezést is ő találta ki, hogy elveszíti közpénz jellegét. Nála alkalmasabb embert nem is találhatott volna a Fidesz egy korrupciós ügy kivizsgálására.
1magyar
Szégyen! Olimpia,stadion,üveghíd,zenélő út - közben meg a normál közlekedést sem tudják megoldani!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.