Már most nyugdíjemelést követelnek. Ahogy erősödik az infláció és közelednek a parlamenti választások, annál erősebben hallatják hangjukat a nyugdíjas érdekképviseletek. Most a Nyugdíjasok Országos Képviselete küldött levelet Orbán Viktornak, amiben mielőbbi nyugdíjkiegészítést kérnek.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
"Két hete derült ki a KSH közléséből, hogy februárban 2,9% volt az egy évre viszatekintő drágulás üteme Magyarországon, ami még az elemzői várakozásokat is meghaladta."

Ott van a trükk, hogy novemberig minden drágulást megfizet a nyugger, azaz majd' 1 évig, majd novemberben kap valami közeltő kompenzációt, amely soha nem éri el a valós gyakorlati értéket!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
"Két hete derült ki a KSH közléséből, hogy februárban 2,9% volt az egy évre viszatekintő drágulás üteme Magyarországon, ami még az elemzői várakozásokat is meghaladta."

Ott van a trükk, hogy novemberig minden drágulást megfizet a nyugger, azaz majd' 1 évig, majd novemberben kap valami közeltő kompenzációt, amely soha nem éri el a valós gyakorlati értéket!
CsipkeRózsa
"Szokatlan helyről kapott levelet Orbán Viktor"

Miért szokatlan a hely, hiszen a nyugdíjasokat képviselő szervezet dolga a nyugdíjasok képviselete. Talán azért szokatlan, mert eddig nem ezt tette.
Nessy
Meg tudom érteni Rétváryt. Habi egy millióval engem is kevéssé zavarna a jelenlegi "árrendezés"! Most már csak azt árulja, hogy mi az Isten csudájából marad cca. 100 ezer forint plusz a "családoknál"?
A környezetemben a "rezsicsökkentés" óta tavaly sikerült 100-150 ezer forintot elérni a kezdetektől. Tudom, pancser társaság vagyunk mi nyugdíjasok. Hiába kerestük a nachtkaszniban, meg a matrac alatt az átlag 4 milliós megtakarítást, nekünk nem sikerült megtalálni, mint Mészáros Lőrincnek a milliárdot anno. Lehet, hogy nem ártana egy kis unortodox tanfolyamon részt vennünk Matolcsy valamelyik alapítványánál. Esetleg, ha valaki ennyi év után végre meg mondaná hogy hol lehet egy kis Soros pénzhez jutni.
bakegya
A helyükben nem levelezgetnék vele-CÉL PONT ORIENTÁLT VAGYOK-.
colibri
@quadrocopter: Majd egy év múlva kap valami kompenzációt , aki megéli és nem hal meg közben!
Eladott Ország
El lehet juttatni az üzenetet 2,8 millió szavazónak. Nyugdíjasok és fogyatékkal élők, Orbán Viktor a mi támaszunk a bajban, irány rá szavazni! " Azért jut pénz mindenre, mert (ÉN) nem tűröm, hogy ellopják a pénzt. Bár a szeretet ünnepének lágy szorításában igyekeztem megértéssel közelíteni ehhez a karácsonyi töltöttkáposztán átívelő kinyilatkoztatáshoz – ÉN nem tűröm, hogy ők ellopják a pénzt – ennek az egyes szám első személynek a szembeállítása a többes szám harmadik személlyel, egyszerűen bicskanyitogató. Az erkölcs önjelölt szobra újabb adalékot szolgáltatott ahhoz az eddig is tudtuk, csak nem sejtettük típusú evidenciához, hogy amíg él, foggal és körömmel ragaszkodni fog a hatalomhoz. Ezt ő már a büdös életben nem tudja elengedni. B*zmeg, Orbán nevű ember, bele sem merek gondolni, hogy mi a gyász lenne ezzel az országgal, ha te egyedül, egyes számban, első személyben eltűrnéd, hogy lopjanak. Mi lenne, ha ők – akikhez neked természetesen semmi közöd nincs – lopnának is? A mértéktartó, szerény, alázatos fajtádat, azt! A 23 milliárdos Várba költözős miniszterelnöki rezidenciáddal együtt. Benne a 3 és fél milliárdos felcsúti putris frusztációdat leküzdeni nem tudó, soha véget nem érő kompenzálási kényszereddel. Te talpig becsületes élőisten, te! Hogy képzeled ezt a kijelentést az évi 225 milliárdos félkegyelmű strómanoddal, a saját lábunkon taposó seggarcú vejeddel, a nagybirtokos feleségeddel, a hugyosra gazdagodott bántalmazó apáddal, akinek nagyban köszönhető, hogy te, a kisebbségi komplexusos küldetéstudat rászabadultál az országra? Hogy képzeled mégis ezt az egyes szám­első személyt?"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.