A Závecz Research ezerfős reprezentatív felmérése azt vizsgálta, hogy az emberek Gyurcsány Ferencet, vagy inkább Botka Lászlót tartják alkalmasabbnak Orbán Viktor legyőzésére. A kutatás kimutatta, hogy négyszer annyian vannak, akik szerint Botka Lászlóval nagyobb az esély az Orbán-kormány leváltására 2018-ban, mint Gyurcsány Ferenccel. A két ellenzéki politikus közül főleg a fiatalok és a pártot nem választók nem tudtak dönteni.

Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Így már érthető, hogy miért nem tartotta Gyurcsány elfogadhatónak, hogy cca. 1 év múlva azt a politikust/pártot támogassák, akinek esélye lenne leváltani Orbánt!
Ez ugyanis a jelek szerint nem ő lenne. Gyurcsányt csak támogatni lehet, ő nem támogat senkit!
Manhattan
Mivel Gyurcsány nem jelentkezett be miniszterelnöknek, Botka meg igen, így nem nehéz megnyerni egy olyan versenyt, melyen a másik el sem indul!
Manhattan
Tisztázzuk: Botka önjelölt min.elnök, Gyurcsány meg nem jelölt... és mint pártelnök miért menjen...? Ezt ki rendelhette meg? Egy ilyen elemzés ára milliós nagyságrendü lehet. Tegnap olvastam Szabó Zoltán elemzését, amelyben számokkal bizonyította, hogy ez egy teljesen hiteltelen, hazug elemzés.
aremy
botka? ki gondolta hogy amilyen nagydarab olyan szar is!
Béla333
Botkának lehet esélye, de Gyurcsányék nem akarják, nem segítik.
Így marad Orbán a nyakunkon!
2018 után meg lehet tovább szidni az LMP-t, akkor már talán a Momentumot is, hogy miattuk maradt a Fidesz, mert nem álltak be a közös zászló alá!
Mocskos egy politika ez, amit itt egyesek folytatnak és még magukat "demokratikus ellenzék"-nek is hazudják!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.