Még mindig keresik a szakemberek az ajtóhiba okát a felújított metrószerelvényen, amelyet forgalomba állítása után egy nappal hívtak vissza.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
egykor volt a szocialist munka 10-parancsolata; abban az egyik: aki nem dolgozik, az nem követ el hibát, ergo jutalmat érdemel! =))
aktualizálva; az a szerelvény, ami nem közlekedik az nem tud meghibásodni, de legalább is nem derül ki róla, ha mégis! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
egykor volt a szocialist munka 10-parancsolata; abban az egyik: aki nem dolgozik, az nem követ el hibát, ergo jutalmat érdemel! =))
aktualizálva; az a szerelvény, ami nem közlekedik az nem tud meghibásodni, de legalább is nem derül ki róla, ha mégis! =))
volvós
A gombokban van a hiba...na nem a Parlamentben,
hanem az ajtóvezérlö gombokban...ki kell írni egy
pályázatot, ki csinálja meg...papa49 az egyedüli
szakember, aki ért is hozzá !!!
aremy
@volvós: azért a lőrike is esélyes erre a pályázatra.és ha kevesebbet futott vagy el sem indult volna meghibásodás sem lett volna.
Zeta
Ennyi pénzért mért kellene bele klíma, vagy mert ne robbanna le. Egy részét itt is hasznosabbra fordították a pénznek.
karma1
@aremy: Hahaha, az tuti, hogy meszaros az eselyes, de papa49 a szakember! rajuk fog rohadni meg az uj szerelveny is - mert ezek a szerelvenyek szerintem az elso gyartaskor maradtak meg, ezek NEM a felujitottak, igy viszont duplan szegyen, hogy mar egy 24 oras uzemet sem birnak ki.
Na kepzeld el ugyanezt Paks2-ben. Ja, es abban mr tutira megvana a resze meszaroslolonek, ezt mar mondtak. (ill. irtak)
Es akkor itt van osszehasonlitaskeppen a kilyukadt burkolat a me'g meg sem nyitott vizes vb-n...

Tovabb is van, mondjam meg? (Tavaly atadott tihanyi kilato, szilvasvaradi elkurt lovaspalya,...:)
Aki Én
Gyerekek!

Mi lehet a Verőcei Bringás Pergetővel? Csak nem zártosztályra került?
Olyan szürke itt minden nélküle.
Hellcat
Mennyit is basztak el erre? 1 napig bírta. Komolyan nem értem hol a faszomba van már a magyarok ingerküszöbe, hogy egyszerűen SEMMI nem veri le náluka a biztosítékot.
aremy
KARMA 1 hát az a baj hogy a papa ért hozzá ezért nem nyerné meg. ami a paks 2őt illeti ha ez a geci náci banda fogja építeni akkor azt is szarul fogják megcsinálni.mert nekik ez a védjegyük!!!
eszegfu
Laikusként kérdezem: itt nem kellett volna "próbaüzem"?!
karma1
@Aki Én: 09.37-re: Nehogy aszond nekem, hogy hianyzanak? Mert o ket szemely: veroce21 egy regota ezen a neven futo sejthalmaz - 4-5 eve meg voltak emberi gondolatai, azota hozzasanyarodott az agya a napi politikahoz -, de bringas-pergetp-pegero meg me'g nehany nev alatt egy masik szemely lakozik.
Mind a kettot birom nelkulozni, ha partbrossurat akarok nezegetni, mert valami borzalomra vagyom, akkor majd keresek a neten egy kezcsokos-nenikes-savas-bacsikas kepet, oszt lemegyek alfaba...
Egyebkent ha itt vannak, akkor az a legjobb, ha egy rohadt szot se szolsz hozzajuk, mert annal nagyobb bunti nincs a szamukra... Ugyanis annyira sem meltatod oket, hogy valaszra meltasd- na ettol mindegyik eldobja az agyat, a ruhes a harmadik, meg a spu00 is... Van meg egypar kifordult agyu - ok szot sem erdemelnek, ha ignoralod oket, sokkal tobbre mesz...:o))))Legyen szep napod!...
karma1
@eszegfu: Nem vagy laikus, de ezeket elmeletileg meg "otthon" Russiaban is el kell vegezni, hiszen ezek a hibak mar ott ki kellett volna jojjenek.
Szerinted miert vannak az atomeromuveikkel is problemak???
Tudod, a Momentum szep dolog, hogy megjelent a piacon, 77. bekiabalokent de most eppen nem a III/III-asok listaja lett volna a legfontosabb, hanem pl. a Paks2 is, mert azert ezzel kapcsolatban all am a bal az Eu-ban, csak nem kotik az orrara a magyaroknak otthon. Az majd csak ugy fog robbanni, mint granat a budiban, dehat mar mindent idozitenek a magyar politikai es gazdasagi eletben, mert csak igy tudjak kordaban tartani az embereket...
eszegfu
@karma1: tegnap 10:14 Igazad van...sajnos...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.