A január végén elhunyt Torgyán József felesége úgy döntött, hogy elárverezteti a néhai földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter öltönyeit, írja a Blikk.

Cseh Mária, aki nehezen viseli a veszteséget, jótékony célra ajánlaná fel a befolyt összeget.

A szekrényben legalább tizenhét darab, csodálatos, értékes öltöny van. Szeretném, ha méltó helyre kerülnének, olyan emberek viselnék, akiken a férjem is szívesen látná. A többi ruhát elajándékozom, de az megfordult a fejemben, hogy az öltönyöket elárvereztetem és felajánlom jótékony célra a befolyt összeget

- mondta az özvegy. Hogy a legendás zöld-fehér szettre lehet-e majd licitálni, egyelőre nem tudni.

A lap megkérdezte az öltönyök árával kapcsolatban Makány Márta divattervezőt, aki szerint noha a divat szempontjából ma már egyik darab sem képvisel értéket, Torgyán József neve és a jótékony cél komolyan befolyásolhatja a végső összeget.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

aremy
mi van garázsturkálót nyit a nemzet büfés nénije?ja és szerinten a méjszarosra passzolnának az öltönyei.
karma1
Szegeny Jozsi ba jogosan kapott hideget-meleget, mikor "viragkorat" elte, , (vele egyutt Mariskaja is, meg Hofi altal is), de ezt a szep gesztust nem lehet szo nelkul hagyni, ez nagyon dicseretes dolog.
Sajnalom Marikat, remelem, tudja majd tovabbra is kezelni, nyugodtan elni az eletet,...:o)))
karma1
@aremy: Hat ez hatalmas volt! Hogy is van abban a tortenetben? Ha meszaros folvenne a ruhajat, akkor talan lenne annyi esze is, mint oreg Jozsi bacsinak volt? (Mert azert o akkor is ugyved volt, hogyha rengeteg hulyeseg is parosult tevekenysegehez,...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.