A Pannon Egyetemet két évvel ezelőtt még pozitív példaként emlegették. Most leválasztanák róla a keszthelyi kart, de emiatt a veszprémi központú egyetem is nehéz helyzetbe kerül. Mi értelme ennek?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
hvg.hu/elet/20170322_Elsos_szinezo_konyv_Apa_futyije_nagy_lesz_es_megkemenyedik

A „Napközis házi feladat” első osztályosoknak (!) szóló kifestője a fogantatástól a születéséig mutatja be, hogy nem a gólya hozza a kisbabát.
A Regnobooks Budapest kiadó sorozata házi feladatokat nyújt az általános iskola 1., 2., 3., 4. osztályos tanulói számára. A sorozat kötetei évfolyamonként és havi bontásban készülnek. Egy-egy munkafüzetben a matematika, írás/helyesírás és szövegértés feladatokat találhatunk.

A keddtől az újságosoknál megvásárolható napközis változat elsősöknek tartalmaz három témakörben – Színszámozó, Labirintusok könyve, Nem a gólya.. címmel – kifestőket.
Az utóbbi kiadványból (amit egy közeli CBA áruházban szereztünk be gyorsan), miközben kis ceruzáikkal színezgetik a képeket a kicsik, elég konkrét szexuális felvilágosításban vehetnek részt.

Javaslom a könyv mellé egy két pornó kazettát is adjanak a gyerekeknek
csak hogy a fantáziájukat teljesen kielégítsék ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.