Orbán Viktor is részt vesz a szombati római EU-csúcson, ezért nem utazhat a portugál-magyar vébéselejtezőre - írta a 444.hu.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Zeta
Dráma el kell halasztani a Római talákozót!
dr. prédikátor
@Zeta: Vagy a focimeccset kell elhalasztani mert a geci nem lehet ott!!!
Béla333
Őszinte legyek? Abszolut nem érdekel, hogy ott lesz vagy sem és hogy miért nem!
Zeta
@Béla333: azért írtam, hogy dráma, engem sem.
Cicamama55
Én rengeteg szentestét, húsvét vasárnapot, szilvesztert nem tudtam a családommal együtt tölteni, mert a munkahelyi beosztásom nem engedte! Sőt! Szinte rendszeresen, csak havi egy szombat vasárnapos hétvégém volt szabad! Na ez a tragédia, nem az, hogy a hobbijának valaki egy alkalommal nem tud élni...
Edmond Dantes
Majd interneten nézheti Rómában,ha valaki bekapcsolja a készüléket és megkeresi neki a megfelelő honlapot.Kubatovtól tudjuk,hogy összekeveri a mobil telefont a tv távirányítójával,ezért a bonyolultabb internetes meccsnézés segítség nélkül kizárt,hogy menne neki.
nevemnick
Qrvára fogom sajnálni, hogy nem fogja látni, amikor úgy hat gólt kap majd az imádott, kétballábas csodagyerekei.
Remélem, hogy úgy fogja érezni magát, mint itt az országban több millió családos ember, akinek a hó végén többnyire csak kenyérre és a legolcsóbb parizerre futja a pénzéből...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.