Tragédiával ért véget a miskolci Babinszki Ferenc és Patai Krisztina londoni munkavállalása. Március 2-án a 33 éves Krisztina hirtelen elhunyt. Még ma sem tudni pontosan, hogy mi okozta a halálát. Ferencben most csak kislánya mosolya és szeretete tartja a lelket.

Tragédiával végződött egy magyar család londoni munkavállalása, az apa segítséget kér

A házaspár barátai, rokonai és ismerősei gyűjtést szerveztek, hogy Ferenc haza tudja hozatni Krisztina holttestét, és tisztességgel el tudja temetni.

Krisztina nem volt beteg. Két évvel ezelőtt azonban volt egy rohama. Elájult és leesett az ágyról. Hívtam a mentőket, közben elkezdtem az újra­élesztését. Amikor rendbe jött, elmentünk egy londoni klinikára, ahol az orvosok azt mondták, hogy ez egy epilepsziás roham volt, de nem kell megijedni, ilyesmit a terhességgel járó hormonváltozások is kiválthatnak. Úgy kell az egészet kezelni, mint egy náthát. Nekem azonban gyanús volt, hiszen Krisztinát újra kellett éleszteni

– sorolja az előzményeket Ferenc a boon.hu-nak.

Sajnos a második rohamot már nem élte túl a családanya, öccse holtan találta, miközben a kisgyermek az édesanya fejét ölelte.

Aki szeretne segíteni, Ferenc és családja itt fogadja a felajánlásokat:

Bankszámlaszám: Erste Bank 11600006-00000000-52529230, számlatulajdonos: Gyömbérné Mitró Marianna (unokatestvér).

Felajánlásokat a justgiving.com-on keresztül is fogad a család.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Rédecsi József · Bugyi (település)! Hogy te mekkora übertahó, büdös paraszt vagy - tucc róla?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Rédecsi József · Bugyi (település)! Hogy te mekkora übertahó, büdös paraszt vagy - tucc róla?
1magyar
Az angol orvosok sincsenek a szakma csúcsán?
cs.n.
Az előző sajnálatos esetnél ( 24.hu/belfold/2017/02/28/nem-tudja-hazahozni-csaladja-az-angliaban-meghalt-magyar-ferfit/ ) már kiderült, hogy más módon nem kap segítséget a család.
Cicamama55
Szaporodnak a hasonló esetek, a külföldi munkavállalókkal kapcsolatban. Én úgy gondolom, mielőtt kimennek külföldre a munkavállalók-főleg családostól,- valamilyen itthoni biztosításkötésre kellene kötelezni őket, hogy az ehhez hasonló esetekben, eleve jogosulhasson valaki segítségre. Az törvényes formája lehetne ennek, s nem kerülhetnének ilyen sakk matt helyzetbe.
glorianna
@Cicamama55: Van ilyen biztosítás, de aki az utolsó filléreivel vagy éppen kölcsönből vág neki a világnak, az aligha növeli a kiutazás költségeit egy plusz biztosítással.
rotyi baa
lófejüknél-kölcsönből éldegélni igen nehézkes..1-2 milla zsebben,nem árt..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.