A végén mégis mindig Brüsszel diktál. Aznap este a tervek szerint ráadásul egy díszvacsorán is részt vesznek az országvezetők, így Orbán Viktor lemarad az esti Portugália-Magyarország mérkőzésről. Ez most kivételesen nem a brüsszeli bürokraták, hanem az UEFA bűne, akik pont az unió szülinapjára tették a magyar meccset. Három hete próbáljuk megtudakolni Havasi Bertalantól, utazik-e a miniszterelnök a meccsre, de nem válaszol, és utolsó, kétségbeesett kérésünkre Orbáni hivatalos szombati programját sem küldte el, de kormányzati források megerősítették, hogy a miniszterelnök Rómába utazik. Nem csak a közügyekre kiváncsi magyarokat, de kormánya tagjait is homályban hagyta a kormányfő, akik pedig lelkesen tervezték az útjukat Lisszabonba. Tállai András nagyobb sleppel, Balog Zoltán unokájával tervezett nekivágni Portugáliának, és Seszták Miklós is csomagolni készült, de bizonyára mind abban bíztak, hogy a miniszterelnök oldalán szoríthatnak.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Lehet hogy a dublőrje megy Rómába, ő meg a meccsre titokban...
Cefi
@papa.49: Dublőr?? Létezik még egy ilyen ocsmány pofa?
papa.49
@Cefi: Van ,,alapanyag,, bőven, nem hiszem, hogy nincs dublőrje, minden ilyen tetűnek volt eddig is meg lesz ezután is...
Cefi
@papa.49: Akkor már értem miért kellett a mélyszaroslölőnek a mangalicatenyészet.
papa.49
@Perwool: Lassan már így néz ki a faszkalap)))))))))))))
kisrigó
A jó q..va anyját az összes gyökérnek! Az, hogy a szomszéd Jani bácsi mikor és hova megy meccsre nem számít, de hogy az ország felelős vezetőjének az életét egy meccs befolyásolja, az elfogadhatatlan!! Ez persze csak nüansz az életében, ennél sokkal több kárt okoz nekünk!!
papa.49
@kisrigó: Kötelezném az állandó meccsre járásra, akkor nem maradna ideje kibaszni velünk, meg az állandó elfoglaltsága miatt ki kéne baszni a hatalomból!!!
eugen4402
Ha igaz, hogy az UEFA vezetői nem egyeztettek időpontot a "magyar érdekek" egyes számú védőjével, akkor kezdhetnek csomagolni... Viktornak már vannak tippjei, kiknek kell átvenni az európai futball irányítását. Majd meglátjátok..! Ebben a buliban több pénz rejlik, mint hinnétek, és ez éppen jól jönne az olimpia helyett. Csak nehogy az "álomgyilkosok" lecsapjanak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.