A kollektív bűnösség minden létező lehetetlenségét átizzadva ülök a lesújtó pillantások özönében. Tudom, érzem, hogy hiába is próbálnám tompítani, vagy éppen fényezni ezt az ellehetetlenítő állapotot, bélyeg alá kerültem, jöhetek én már bármivel! Minek mosakodnék? Miről tehetek…szombathelyiként? Mi a bűnöm? (…) Bár, ha jobban belegondolok, ugyan, mivel is hozakodhatnék elő, mindezek után? Mit mondjak, hogy a Szent Márton szülővárosából jövök, a segítés városából (sic!), vagy emlegessem az ókori Savaria romjain évről évre megelevenedő, összeerőlködött “történelmi” karnevált? Te jó ég, abból megint csak ugyanaz lesz… Igen, az a kretén város, ahol elbántak a Jordánnal… hogy lehettek ilyen korlátoltak? Stb…stb!

Feltöltő: revolucio
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nem Neked kell szegyenkezned, hanem annak a par kretennek, aki most ott orjong a szombathelyi vezetoi szekekben, mert ez kizarolag az o ugyuk. Az pedig nem csak a szombathelyiek hibaja, hogy egy fideszes lett a nyakukra ultetve.
Ha valakik, akkor a szombathelyiek tehetnek egyedul az ellen, hogy tovabbra is ez a csocselek uralkodhasson Szombathely tisztesseges nepe folott... Jordan Tamast es az O hiteles , kivalo munkajat NEM a szombathelyiek, hanem csak egy -ket nagyament kiskiraly probalja megkerdojelezni.
Remelem, mar csak nagyon rovid ideig...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.