Az oligarchaportál lesz a következő időszak slágerszava? Tegnap az Index egy elég nagy hullámokat vető témába tenyerelt bele: megszólaltatott egy volt magyar titkosszolgálati tisztet, aki egy időben még műveleti igazgatóként is ténykedett, tehát elég komoly rálátása van (de legalábbis volt) a hírszerzésre és elhárításra.

Forrás: nyugat.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Elgondolkodtam,

de be kell valljam nagyon úgy tűnik, hogy ehhez szegényes a fantáziám

„Megkérdeztük a közmédiát, miért tolják a putyini propagandát, és olyan választ kaptunk, hogy kisültek az áramköreink” címmel számol be élményeiről a nyugat.hu.
Az illetékes elvtárs válaszában rögzítette, hogy „Az amerikai érdekeket magyar adófizetői pénzekből (lásd 2015-ös index.hu állami reklámköltések, és Olimpiai bannerek) is kiszolgáló oligarchaportálok vádjaira a Közmédia nem kíván reagálni.”.
Nos anélkül, hogy belebonyolódnék a dologba, az azért érdekelne, hogy miképp határoznák meg a Habony & co. névvel fémjelzett média-szegmenset?
JAJMÁR
Miért, miért? Pénzért! Van az a "köz"..
Nessy
" Nem válaszolok! Ügyvédet / tolmácsot / direktívát kérek"
Egyébként egyik nagy politikusunk mondá nem is oly régen, hogy "szarnak, bajnak, nincs gazdája". Ő ugyan másra mondta, de rájuk is igaz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.