Czerván György agrárgazdaságért felelős államtitkár közleményben próbálta megmagyarázni, miért ment neki a lovas szövetség egyik szakemberének. Szerinte ő csak azt kifogásolta, hogy a szakember politizált, amikor az N1TV-nek nyilatkozott, mert ez szerinte "összeférhetetlen" - írja a HVG.

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nem lehet másképpen politizálni mint a fidesz, az "összeférhetetlen", te szervilis NER seggnyaló fideszes Czerván. Te ki a f*szom vagy?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
solidedge
A kérdés az, hogy az N1TV-nek nyilatkozó igazat mondott-e? Ha igen, akkor az államtitkár nyilatkozata összeférhetetlen a beosztásával.
Eladott Ország
Nem lehet másképpen politizálni mint a fidesz, az "összeférhetetlen", te szervilis NER seggnyaló fideszes Czerván. Te ki a f*szom vagy?
karma1
Ha czervan csak ezert es ennyit tett, mint politikus, akkor ezert kar volt ... Ha viszont most akarhany helyen probalja meg kimagyarazni a kimagyarazhatatlant, akkor csak egyre jobban beleassa magat a hazugsagba... Igaz, a sajat partja nem fogja megbuntetni: ott ez a bunozoi modszer a kormanyzas resze, eszkoze...
Cefi
Minden a Gyurcsány hibája. Bezárták a sárga házat. A lakókat pedig szélnek eresztették, akik otthonra leltek a fidesz-kdnp csürhében. Itt az eredménye. Rezsiszilárd, Tállai, Kósa, Lázár, Czerván, és még órákig sorolhatnám a neveket.
Aki Én
Megvilágosodtam!
Akkor a nemzeti beteg azért nem jelenik meg egyik médiában sem a fidesz párttévén kívül, mert az összeférhetetlen.
Lassan elkezdenek valami tábort építeni, ahova összefogdossák a 8 millió összeférhetetlent.
Eladott Ország
Az meg egyenesen mindennek a teteje, hogy valaki, akit én fizetek, bónuszként engem lop meg, még pofátlan is legyen. Márpedig az Orbán, Rogán, Lázár, Matolcsy tetszőlegesen folytatható a sor, jelen esetben Czerván nevű szarjankók jó ideje nem tudják, hol van a helyük. Nem baj, majd közösen megkeressük a nekik jutó cellát.
dr. prédikátor
Nyugi ! nem lesz semmi baja ennek a gecinek, mert ő egy fityfaszos gané!!!
Cefi
@dr. prédikátor: Hogy lehet valakinek olyan családneve hogy Ga? Mert hogy emlegeted a feleségét: Gané...
dr. prédikátor
@Cefi: Hát tudod én a szart hívom ganának!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.