Nagyjából 3,5 milliárd forintot szánnak a nyitóünnepségre, abból talán futja. Ebből a pénzből egyébként mindössze egy 90 perces show-t terveznek a Dunán lévő színpadon.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Azon a Magyarországon mertek nagyot álmodni a szarházi vezetőink, ahol a gyerekálom a kenyér, sült krumpli, tarhonya. Már nem elég a mosópor vagy a tartós élelmiszer: az ország legszegényebb megyéiben immár tejet és kenyeret osztanak hetente kétszer a rászorulóknak, hogy ne éhezzenek. Az ország északi csücskében, a hivatalosan is "Kegyetlennek" nevezett mikrotérségben jártunk, ahol nem okos telefonokról, hanem sült krumpliról álmodnak a gyerekek. Ennek az országnak az északi csücskében van az fideszes képviselő, mint az alkotmányos illetékes Voldemort Mengyi Roland, aki a nép nyakán taposva élősködik, a többi trógerrel együtt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.